torstai 9. heinäkuuta 2015

Entä kun ärsyttää ?Tai mikä on se tilanne missä ärsyynnyt ? tämä vähän vastapainoksi sille " ilahtumiselle" ! Nyt ei kyllä kannata vääntää pakosta 10 kohtaa, ettei ala ärsyttämään liikaa .. mutta yritän ja ottakaa koppi jos tahdotte :

1. Kun tietokone ei toimi, kuten tahdon - ärryn välittömästi kympistä sataan - onneksi minulla on hyvähermoinen aviomies :)

2. Yllätysvieraat - nykyaikana kun voi ja mielestäni pitää ilmoittaa ja sopia !

3. Puhelinkauppiaat - kääk ! hehän tekvät työtään - tiedän... silti. Siitä huolimatta olen ystävällinen - ärryn vain salaa ;)

4. Jos uskontoa tullaan kotiin asti tuputtamaan - tai ylipäätään tuputetaan.

5. Ahdasmielisyys ja tuomiseminen - kun ei ole toisen mokkasiineissa menty - eikö se niin vähän ole :)?

6. Ai niin - kun elokuvissa kokoajan syödään, maiskutetaan ja rapistellaan - tiedän - olen tylsä.


Tähän tyssäs .. onneksi.

Ehtikö jo alkaa ärsyttämään moinen postaus ? 


18 kommenttia:

 1. Hei, tää oli hauska :) Juuri tein tuo positiivisen listan, niin tämän voisin tehdä myös. Tosin siitä tulisi melkein kopio sinun listastasi. No, mä voin käyttää hiukan eri sanoja, hih....

  VastaaPoista
 2. Hih.:DD Ei ehtinyt ärsyttään yhtään..:)

  VastaaPoista
 3. Pitäisiköhän tämä tehdä itsekin? Ehkä. Ihan kiva tää postaus oli, ei se ollenkaan ärsyttänyt.

  VastaaPoista
 4. Eihän se aina naurata ja positiivistakin luonnetta välillä koetellaan.Kiva oli tämäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä - viimeistään silloin kun tietokone sippaa :D

   Poista
 5. Heh ei ärsytä ja minuakin ärsyttää jos joku esim.leffassa rouskutta sipsejä ja kovia karkkeja vieressä kovaan ääneen. Mutta myönnän syöväni leffoissa irtareita ja pyrin ajoittamaan aina karkin napsaisun pussista äänekkäämmässä kohdassa. ;) Entäs jos on hiljainen elokuva, noo se taitaa olla sitten sellainen, että siellä ei ole fiilistä napostellakaan vaan kyseessä on vakavampi leffa.

  Ärsyttää välillä kaikki, silloin kun on univelkaa eli oikeastaan ärsyttää nimenomaan oma itse.

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin :D tuota en edes tohkeissani muistanut - ärsyynnyn itseeni aika usein - varsikin kun aina kiiressä on autonavaimet jossakin -ja aurinkolasit - miten ihmeessä ne voikin kokoajan olla "jossakin" :) Ja leffoissa en ole itse kovin monesti syönyt mitään - en jotenkin ymmärrä miksi sinne tullaan syömään - ;) mutta en kyllä koskaan ole sitä muille näyttänyt - siis niille, jotka syö :) ..ihan niin hirmu en ole - mielessäni huokaan :))) ps. univelkainen ihminen on pommi- siinä saa ympäristö katsoa pakoreittiä :) Oikein kivaa tulevaa viikonloppua sinulle myös :) ei ärsyynnytä :))

   Poista
 6. Yhtään väheksymättä ärsytyksen aiheitasi, niin silti hymyilytti :-)

  VastaaPoista
 7. Hehhee. Meillä menee tuo ykköskohta toisin päin :). Mieheltä (samoin kuin miespuolisilta kollegoilta töissä) palaa käämit heti, jos kone tai netti vähänkin takkuilee. Aikani kuuntelen ja sitten menen rauhallisesti apuun ja hoidan homman :). Aina ei niin huvittais olla tekniikkavastaava, mutta sillä saa yleensä rauhan maahan aika äkkiä..

  Mutta siis todellakin yllätysvieraat ärsyttää, vaikka vissiin pitäisi ilahtua. Mukaanlukien sukulaiset, joilla on tapana ilmestyä justiin sillä ainoalla hetkellä, kun oltaisiin itse justiin lähdössä johonkin. Ja sitten meitä syyllistetään siitä, kuinka ollaan "aina menossa eikä koskaan kotona"...Grrrr. olis niin helppoa soittaa ja kysyä, ollaanko kotona. Jotenkin itsekästä ajattelua mun mielestä tollaset yllätysvierailut. Sen takia en itse kyllä ikinä pölähdä mihinkään kysymättä ensin, sopiiko tulla.

  Lehtikauppiaista en ärsyynny, koska olen todennut, että heistä pääsee tosi helposti eroon, kun luettelee kaikki ne lehdet, jotka on jo tilannut ja sanoo, että vaikka kuinka haluaisin tarttua heidän tarjoukseensa, en vaan kertaikaikkiaan pysty lukemaan enää yhtään enempää :). Ja se on sitäpaitsi totta, koska aina välillä tykästyn lehtikauppiaan ääneen niin, että tilaan :D. (Mies, jolla oli ennen tapana olla töykeä, on myös oppinut sujuvasti luettelemaan, kuinka vaimolle tulee "Koti ja keittiö, Kotivinkki, Talo ja Koti, Kauniit kodit, Divaani, Avotakka,....." :D

  VastaaPoista
 8. D: herranjestas jos meillä olis tän koneen kans mies kuten minäkin :) en uskalla edes ajatella - tai töissä :) niin monesti olen uhannut heittää koko rakkineen pihalle. Muistan kun opettelin pc-koneiden jälkeen macin käyttöä - kone oli kuin saippua ..kokoajan teki jotain "omiaan" - ja nyt en oikein muusta pidäkään - mutta hermoja vaati - siis miehen ;) ! Huoh !

  Ajattelen juuri noin näistä ylläritupsahduksista - ja itse en todellakaan tekis niin. Siinä pistetään toisten suunnitelmat kerralla uusiksi ja päälle vielä syyllistäminen - kerrassaan loistava syy ärsyyntyä :D.

  Kyllä minäkin kauppiaista eroon pääseen - sanon suoraan ,etten ehdi ja minulle tulee juuri ne lehdet joita tahdon...! ja jos siinä on kauppias fiksu ja ymmärtää toivottaa hyvää päivän jatkoa olen vielä ihan cool - mutta jos aloittaa jankutuksen niin .. ärsyyntyminen on varmaa. En silti pura sitä heihin ,sillä se on heidän työtään - ärsyynnyn vain :)

  VastaaPoista
 9. En ärsyyntynyt tästä postauksista. Enkö aio muutenkaan ajatella ärsyttäviä asioita. Jää siis tämä haaste tekemättä. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Minua ärsyttää väsyneenä kaikki. Kaikkein eniten minua ärsyttää oman uskonnon tuputtaminen. Just nyt ei ärsytä mikään.

  VastaaPoista