perjantai 3. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin hellettä !

Kesä kuluu - menee juoksemalla - yhtäkkiä huomataan ,että ollaan syksyssä - onneksi ei vielä.

Tänään on  ollut helle - siis kunnolla. Ei ole haitannut tekemistä - nyt ei ole halua valittaa. Kaikki kuuma otetaan vastaan mitä tulee.

 Teimme mutkan muualla ja tulimme takaisin. Näin on hyvä.
Ei ole matkaa - ei ole mutkaa, ettei jotain oppisi - näinkin on hyvä.

Miten ihanaa - nyt meillä on kesä.


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. niinpä -- :) yksi hyvä esimerkki oli se, että juurikin tuolla matkalla auton ilmastointi teki tenän - onneksi se saatiin korjattua :D

   Poista
 2. Toivottavasti reissunne meni kuitenkin hyvin. Ilmat tosiaan ainakin suosivat. Meillä täällä Kouvolassa mitattiin eilen suomen korkein lämpötila, 31,4 astetta, huh huh... Hassua, että lämpötilat menee sitten ihan äärilaidasta toiseen. Ihania kuvia jälleen kerran ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin sitten ihan eri ilma - odotamme kunnon sadetta :/ suojasimme pionin nuput yms. kukkaparat, joille kova sadekuuro vois olla liikaa - arvaa vaan - sataako ??? EI!!! pilvet ovat pyörineet kyllä taivaalla, mutta ei ainakaan vielä sateesta tietoakaan. Mikäli kukat osais ajatella niin kyllä ne nyt ihmettelis "huppujaan".

   Poista
 3. Kesässä tosiaan mennään vaikkei siltä aina tunnu.Eilen oli lämmin,tänään taas siinä 15 asteen tuntumassa..Mutta näillä mennään,kun ei muuta voi.Kivoja kuvia.Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - näinpä se on - mökille taidetaan mennä ensi yöksi - pihan poikki ;)

   Poista
 4. Eipä olisi siivousraivojakaan varmaan saanut aikaiseksi, jollei olisi vihdoin kesä. Vaikka kuumaa en kovin pitkään siedäkään, niin nyt en valita, vaikka ulkona en olekaan vielä ehtinyt nautiskella. :)

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) siivousraivo :)) ihan paras sana sille tilalle <3

   Poista
 5. Mikäpä olisi parempaa kuin hyvä sää ja aikaa matkustella. Hyvältä näyttää maisemat, jotenkin tutuilta ;D

  VastaaPoista