torstai 23. heinäkuuta 2015

Sataahan se ... !Kun on paljon väkeä - on paljon pyykkiä - ja mikään ei ole niin ihanaa kuin viedä pyykkejä narulle ja kerätä ne sieltä tuoksuvina ja raikkaina kaappiin... ! Niinhän ?

Mutta kun melkein joka päivä pudottaa vettä - tai ainakin silloin kun minulla on pyykkiä tavallista enemmän..

Mutta onhan meillä lämmin mökki - ja tällä hetkellä siellä nukkujat ovat maailman turuilla - joten 
miksei siellä voisi kuivata pyykkiä - ja sehän toimii pitkälle syksyynkin..

Melkein tuli nostalginen olo kun rakkaimpani viritti minulle sinne narut ja siellä ne nyt ovat - ja kone pyörittää lisää  - olen jo pitkään hakenut puisia pyykkipoikia - jostakin syystä niitä vain ei ole löytynyt pikkukaupoista - nyt löytyi - vähän isommasta. Ne minusta aivan ihania - kunhan ei jätä narulle ulos.

Tämmöistä tänään -  rauhallista loma-arkea :)


10 kommenttia:

 1. Ihan on kyllästymiseen asti kuskattu pyykkiä eestaas..narulle ja sateen uhatessa sisälle.Vaikka kuinka positiivisesti yritän ajatella näistä ilmoista niin pännii kuitenkin.18 astetta ei riitä rantakeliksi ja harmittaa,kun lapsilla jää uinnit vähiin.No,tänäänkin oltiin päivä uimahallissa..Teillä on kyllä hyvät kuivatussysteemit siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin semmoisen pakonomaisen irvistyksen välistä(lue :tekohymy:) yritän olla positiivinen - ois edes yksi rantapäivä :) Tuo mökki pihassamme on kyllä niin kätevä ,että tuntuu ,että miten me selvittiin ilman sitä. Meheni isä teki sen yksin vanhoilla päivillään ja se siirrettiin meidän pihaan vuonna 2013 .- itse ostimme tämän talon 2011.

   Poista
 2. Kyllä tämä sateinen sää alkaa jo kismittämään! Pyykkien suhteen minulla toivottavasti kohta hellittää, sillä sain juuri uuden koneen, joka myös kuivaa. Siihen ei sitten sade pääse kiusaamaan:)
  Ihania kukkakuvia ja muutenkin kiva blogi! Klikkauduin jäseneksi.
  Minun blogiini Kristallikimaraan saa myös tulla vierailulle. Kyseessä on lifestyleblogi, jossa tehdään käsitöitä ja sisustellaan, kokeillaan myös kosmetiikkaakin. http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - onpa kiva,että pidät tästä minun silllisalaattiblogistani :) ehdottomasti lähden heti tutustumaan blogiisi :)

   Poista
 3. Me ollaan suosiolla kuivattu pyykki sisällä koko kesän. Ulkona niihin kyllä tulisi ihana, raikas tuoksu, mutta jotenkin vaan on tullut laitettua ne sisälle naruille kuivumaan. Meillä on siis kesät talvet narut tuolla ns. kodinhoitohuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meiläkin sisällä paikka,(mutta isot lakanat yms - kyllä vaatii välillä mielikuvitusta) mutta minä aloitan ulkona kuivaamisen jo huhtikuussa jo kelit sallii - ja siksi onkin nyt tympässyt kun saanut pitää sellaista kilpajuoksua tuon kelin suhteen..! Viime kesinä ei ollut tuota huolta - kuivuivat ihan hetkessä.

   Poista
 4. Ei pelkästään pyykkien vuoksi vaan muutenkin olisi mukavaa, jos olisi edes muutaman päivän varmasti sateetonta.

  Puisia pyykkipoikia ei tosiaan meinannut löytyä kun viime syksynä niitä haeskelin askartelua varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä - kyllä tässä kieli pitkällä odottaa, että menis edes viikko ilman sadetta - siinähän sitä jo olisikin :)

   Poista
 5. Meillä on pyykkitelineen alle joskus joku istuttanut (tai ehkä ne on levinneet) kukkia....Lisäksi pyykkitelineen yläpuolella on iso koivu...Eli jos mielii puhdasta pyykkiä, ei kannata viedä kuivumaan kyllä meidän nykyiseen pyykkitelineviritykseen. Lisäksi linnut tykkäävät istua koivussa ja sekään ei tiedä puhdasta pyykkiä.... Jotain pitäisi asialle tehdä, mutta eipä nuo sadesäät ole tuoneet motivaatiota siihen hommaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole koivua ihan noin lähellä, mutta linnunpesä oli - ja onneksi vain yksi "sattuma" - sillä se turhauttaa kyllä. Minulla on varmaan lapsuuden pyykkipäivistä jäänyt jokin ihana tunnejuttu kun mummulla oli tapana virittää pyykkinarut pitkin pihaa ja siinä sitten liehui tuulessa valkoisia lakanoita pitkin kartanoa - ja arvaa vaan oliko meillä lapsilla lupa olla siellä piilosta tai hippaa ;)

   Poista