sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Nyt pitäkää hatusta kiinni :)

Erikoinen kokemus - mutta olimme yhtäkkiä tämmöisellä pihalla ...


Ihmettelin ja ihmettelin - Mikäli Liisan seikkailut ihmemaassa Valkoinen Kani olisi pinkonut pitkin pihaa .. en olisi enään yllättynyt yhtään...väistänyt vain sitä kovaa kiirettä !!!Hauska ja huikea kokemus - sadunomainen ja kummallinen - en oikein muuten osaa tätä kertoa - puusta otan tukea :) 


Olimme jo lähdössä pihasta kun taiteilija itse kurvasi pihaansa isolla vanhalla amerikanraudalla, pitkä harmaa tukka ponnarilla ja mustasankaiset lasit - virkeät silmät ja terävä kieli. Pidin.

Pääsimme taloon sisälle, mutta sinne ei saa viedä kameraa. Siksi napsin kuvat yläpuolella suoraan netistä. 

Kokemus oli erikoinen - sopii hyvin kesäpäivään !

Mikäli kiinnostaa tietää - tehkää kuten minä - googlettakaan :) kyllä löytyy juttua. Tuonne lupasimme palata uudestaan, mutta ei kahden, vaan tahdomme tarjota tätä kokemusta läheisillemme - mies huikkasi perään - "kunhan ei isoa porukkaa" - sitä kunnioitamme.21 kommenttia:

 1. No jo on hieno paikka...sitä taiteilijan vapautta käytetty enemmänkin...hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä oli kyllä niin hassu tunnelmakin -alkuun kun olimme ihan kahden pihalla - piti varmistaa, että toinen on siinä lähellä - tuolla kun tuntui ,että kaikki on mahdollista :D

   Poista
  2. Katsoin Ylen arkistosta "merkillinen matka Seppo Similän tauluihin. Ei kyllä kaikki taulut pääsisi kotini seinälle..:)

   Poista
  3. :) no ei niin - mutta aikamoista taidetta on - ei ihme, että sanotaan Suomen Salvador Daliksi..:) Muutenkin persoona - oli aika tyly alkuunsa, mutta sitten pehmeni kovasti ja alkoi jutteleen - se kaikki oli vain niin ..en osaa sanoa - mykistävää :)

   Poista
  4. Kunnioitan - ei voi muuta sanoa.

   Poista
 2. Näyttääpäs aika mielenkiintoiselta paikalta. Täytyy muistaa joskus kun meinaa maakuntamatkailua harrastaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa - sieltä se löytyy Oulun läheltä ja netistä saa hyvät ohjeet :) avoimin mielin vain :)) tiedä vaikka näet sen Kaninkin - joka juoksee kello kädessä ;)

   Poista
 3. Taitelijan työt ovat tuttuja, olenhan asunut siinä naapuripaikkakunnalla joten ei voi taiteilijaa olla tietämättä. Mutta tuolla galleriassa en ole käynyt, pitää ehdottomasti käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, että minulle oli aivan outo - Risto hänestä tiesi ja paikkaa ehdotti. Minä pääsin tänne ihan kylmiltään - ei mitään ennakkoluulojakaan - ja kyllä kannatti.

   Poista
 4. Olen tainnut nähdä taiteilijan töitä Retretissä joskus muinoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet - hänellä on ollut siellä näyttely.

   Poista
 5. Tuo on varmasti näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Talo on just niin taiteiljan kodin näköinen kuin vaan voi olla. Ihmeellinen ja hämmentävä. Kiva, kun pääsitte kokemaan tuon.

  VastaaPoista
 6. Upea, kruusattu rakennus! Olisi mielenkiintoista päästä käymään tuolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin mykistävä, että en oikein tiedä tykkäsinkö vai inhosinko - en varmaan kumpaakaan - se vain oli ..mykistävä ja omassa luokassaan ihan kauniskin.

   Poista
 7. Wautsi! Kokemusten ei tarvitse olla kauniita. Suurempaa tyydytystä tuo minulle se, että ne on erikoisia. Hyvässä tai pahassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin :) tsekkaappa hänen galleriakuvat - siellä ilmeisesti myös hänen tuunattu keittiönsä :) ei tule ihan heti vastaavaa vastaan :)

   Poista
 8. Johan on krumeluuria kerrakseen. Siinä on ollut pipertämistä, sanon minä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä ei ole mitään kun vertaa taloa sisältä - mutta sinne pääsee vain kun googlettaa hänen galleriansa sivut ja sieltä hakee kohdan ulkorakennukset :) lajinsa mestari.

   Poista
 9. Siis jestas aika mielenkiintoinen paikka täytyy sanoa, luova ja kekseliäs, mutta hauska ja kiva. Helsingin Pasilassa on eräs vanha puutalo joka on kuorrutettu ilmeisesti sanotaanko kaatopaikalta löydetyllä tavaralla, hyvin mielenkiintoinen sekin. Tuo teidän paikka toki ei ole mikään romuläjä, ei suinkaan, mutta samaa vinkeää taiteellisuutta olen näkevinäni. :)

  Ihana kuva sinusta, olet kyllä hyvän näköinen nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä - mielenkiintoinen - ehdottomasti kannatti käydä.On hienoa kun ei olla kaikki samasta muotista :) ps. no kiitos :)

   Poista