keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Missä olet aurinko ???Aurinko ei paista - ei sitten millään ilveellä - asteita on kyllä 20 ja hiukan seisova ilma. Luvassa on hellettä tulevalle viikolle, joten vielä minä uskon, että yhden rantapäivänkin voisi saada ...ehkä.

Tänään tein pinaattikeittoa omista pinaateista - oi sitä riemua :)) pidämme molemmat pinaattikeitosta ja nyt on pinaatit lähellä.

Päivät ovat menneet rennosti puuhaillessa - molemmat tykätään siitä - puuhailusta - ja sitten on kyllä aivan ihana välillä olla vain - ja minulla se on monesti vain kirjojen/lehtien parissa pään nollausta.

Eilen siivosimme ullakon - se on aika iso ja taas piti ihmetellä, että miten sitä tavaraa niin kertyy, vaikka kuinka yrittää olla maltillinen tavaran keräämisessä - ei taida onnistua.

Sitten kyllä saa itseään taputtaa kun urakka on tehty.,,ja sauna maistuu.

Lenkkeilyä virittelen taas - on pakko - ja näin lomalla se on kyllä helppoa - kaikki muu on laiskuutta. Tänä aamuna oli kiva lähteä - aina ei ole.

Blogeissa pyörii kiva haaste missä aviomiehet vastailevat omin sanoin kysymyksiin, jotka koskevat vaimojaan .. siihen olisi tarkoitus tarttua, mutta en vielä tiedä milloin. Saapa nähdä :))

Oikein kivaa keskiviikkoa teille sinne ruudun taakse - toivottavasti teillä paistaa aurinko !


8 kommenttia:

 1. Noo täälläkään ei aurinkoa juuri näy. Just nipinnapin saattaa asteet yltää kahteenkymmeneen, mutta se siitä sitten. Kauniit kuvat sinulla. Pinaattikeitto on kyllä hyvää ja pakastepinaattikeitto on ainoita valmisruokia joita ostan. Ittetehty on varmaan vielä parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se herkkua - ja helppoa - en ollut ehtinyt postaustani valmiiksi saada kun jo satoi taivaan täydeltä :/ kyllä voi sormista laskea aurinkoiset päivät.

   Poista
 2. Oi, pinaattikeitto on niin hyvää, namskis! Ihanaa, kun sitä voi tehdä omista pinaateista. Kummasti tuota tavaraa tosiaan kertyy. Ihan ihmetellä täytyy. Minäkin olen pikku hiljaa karsinut kai jo vuoden verran, mutta tuntuu, ettei se näy missään. Mukavaa loppulomaa teille ja toivotaan, että saatte vielä sen yhden rantapäivänkin!

  VastaaPoista
 3. Pinaatti on hyvää! Eipä ole mattopesullekaan päässyt tänä kesänä, koska en halua että matot alkaa löyhkäämään märälle koiralle... Harmittaa, kohta joutuu viemään räsymatot mattopesulaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. matot olisikin kannattanut pestä toukokuussa - silloin oli ne kovat tuulet. Meilläkin vielä läjä pesemättä - tuo oli vain tuo yksi - onneksi näin - sillä sain sitä eestaas viedä sisään ja ulos..tänään sattui lämmin ja aurinkoinen hetki jopa ulkona kahvitteluun vieraiden kanssa - eiköhän hetkessä tullut kaatosade, vaikka aurinko jatkoi paistamista - on nämä kelejä :D

   Poista
 4. Jos ei aurinkoa, niin sitten auringonkukkia. Oi kuinka ihana. Olen odotellut, milloin niitä torilta saa. Tähän mennessä en ole huomannut...

  VastaaPoista
 5. Jos ei aurinkoa, niin sitten auringonkukkia. Oi kuinka ihana. Olen odotellut, milloin niitä torilta saa. Tähän mennessä en ole huomannut...

  VastaaPoista