tiistai 7. heinäkuuta 2015

Mistä ilahdut ?

Tiedättehän sen onnen tunteen ? sellaisen läikähdyksen sydämessä - ihan arkisen, mutta silti tärkeän - kun se vain tulee ja menee... ! Ilon tunteen.Ajattelin heittää haasteen siihen tarttuville ..eli 10 asiaa/ajatusta,  jotka tuntuvat hyvältä ihan tavallisena päivänä !

Ripottelen tähän omani ..ne mitkä nyt mieleeni tulevat :

1. Puhdas pyykki - ulkona kuivattu.

2. Vasta vaihdetut lakanat.

3. Aamukahvi sänkyyn.
4.  Viesti ystävältä.

5. Posti, joka ei tuo laskuja !


6. Kun aamulla ei ole kiire mihinkään - ja saa vain olla !

7. Vihdoinkin saa tehdyksi pitäis - pitäis - jutun !


8. Omasta maasta salaatit.

9. Kuunnella pihakiikussa linnun laulua saunan jälkeen


10. Nauru - sellainen makea - josta ei tahdo tulla loppua !

Ei ollut vaikea tähän näitä heitellä ... heitelkää tekin <3


21 kommenttia:

 1. Olipa näitä mukava lukea. Arkisia ja silti niin ihania asioita :)

  VastaaPoista
 2. Ihana haaste ♥ Otan haasteen vastaan ja kirjoitan oman listani vielä tämän viikon aikana. Sinun listallasi on mukavia asioita, muutaman niistä voisin kirjoittaa omaankin listaani ♥ ...ja kuvasi! Niin hyviä jälleen kerran. Mukavaa viikon jatkoa Sinulle, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tartut tähän haasteeseen :) Odotan jo ihan malttamattomana :) <3

   Poista
 3. Ihana haaste ja mikä ajoitus! Viime aikoina tuntuu, että tässä arjessa löytyy vain epäkohtia ja tulee ajateltua vain asioita, jotka ovat huonosti. Ehdottomasti lähden mukaan! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - uskon vakaasti siihen, että kun ajattelee kivoja asioita tai kun tavoittaa ilon/onnen tunteita tavallisessa arjessa - se taitaa hoitaa meidän sielua :)

   Poista
  2. Lähdin mukaan haasteeseen! Kiitos!

   Poista
 4. Just nyt tuntuis kaikkein ihanimmalta kohdat 6 ja 7. Ja usein ne liittyykin yhteen. Jos ei aamulla ole kiire minnekään ja saa ihan itse päättää, tekeekö jotain vai onko tekemättä mitään, niin joku "pitäis-pitäis"-juttukin tulee herkästi hoidettua ilman sen kummempaa. (Ja sitten sitä jälkikäteen miettii, että pitikö tätäkin niin kauan jahkailla ja tuskailla, kun itse homman hoitaminen ei lopulta ollut kummoinenkaan ponnistus, mutta sitä seuraava hyvä mieli sitäkin suurempi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänä aamuna sen todeksi huomasin kun olen vihdoinkin päässyt saunan seinien kimppuun (seinien vahaus)- ,että tämähän on oikeasti kivaa :) kun kukaan ei ole hoputtanut, eikä hommakaan ole hullumpaa - ja meillä se pahin hoputtaja olen minä itse itselleni :))

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Se niin totta. Arki voi olla ihan parasta - tai siis onkin :)

   Poista
 6. Piristävä postaus, taidan tarttua haasteeseen. :)
  Eilen viimeksi tuli ajateltua, miten joutavaa on ainakin suurimmaksi osaksi valittaa vaikka säästä, kun silti voi nauttia monesta muusta asiasta. Tästä asiasta muistutti myös työkaverini, joka joutui kesken kesälomansa sairaalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Niinpä - viime kesänä minun isäni kuoli ja rakkaimpani, sekä kuopukseni sairastuivat - silloin tuntui ,että tästä ei selviä , mutta niin sitä vain jotenkin räpistelee pinnalle. Elämää katsoo pakostakin vähän eri suunnalta ja toivottavasti osaa myös arvostaa pieniltäkin tuntuvia asiota. Loppujen lopuksi ne pienet on niitä suuria.

   Poista
 7. Kiva postaus ja haaste.Ja kaikki mitä olet listannut ilahduttavat myös minua.Taidan vastata tähän heti,nyt on hetki "omaa aikaa" :)

  VastaaPoista
 8. Juuri pienet, arkiset jutut ilahduttavat. Ei tarvita fanfaareja eikä rumpujen pärinää.

  VastaaPoista
 9. Ilahduttava postaus :).
  Tänään innostuin uuden pyykinpesuaineen tuoksusta. Ei se paljon vaadi. Vähän uutta normiarkeen ja jo on entistä ehompi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se parasta onkin - että pienet asiat ilahduttaa - silloin on niitä ilonaiheita paljon :)

   Poista