perjantai 6. maaliskuuta 2015

Talvilomaa...

Talviloman rippeitä jäljellä...Sallassa oli lunta ja ladut olivat loistavassa kunnossa.. kilometrejä kertyi - en taaskaan jaksanut hiihtää samaa kuin rakkaimpani - mutta meidän ei tarvitse kilpailla.

Kotona meille on tärkeää, että saadaan lämmittää pihasauna - täällä helppous oli valttia. Kun autonnokka kääntyi kotia kohden rakkaimpani ynnäsi lomareissuamme : " oli kympin reissu" - siihen ei ollut mitään lisättävää.

Matkalla mukaan tarttui tyttäreni ja hänen kissansa - joten lomatunnelmat jatkuvat vielä.
Tänään on vierailtu rakkaimpien luona - niin äitini ja muidenkin sukulaisten ja perheen kuopuksen luona. 


Miten hyvää tämä loma tekikään - miten oikeaan aikaan se tulikaan.

Lomaa ennen sairastuin ja ehdin jo pelästyä ,että reissu menee pieleen. Aurinko, kuut ja tähdet olivat puolellamme - ei mennyt.Ihanaa viikonloppua  kaikille <3


10 kommenttia:

 1. Talvilomanne kuullostaa niin hyvältä ♥ ja kuvat ovat kauniita. Katselin pitkään tuota keittiöstänne otettua aamiaispöytäkuvaa. Siitä jotenkin huokuu kodikkuus ja hyvä olo ♥ Mukavaa viikonloppua, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse <3 pitää heti oikaista, että keittiönpöytäkuva on otettu kyläpaikastamme. ..heidän kotinsa on sellainen rintamamiestyyppinen puutalo ja se on juuri sitä -kodikas. Tämän pienen neidin koti, jonka hiuksia tyttäreni letittää :) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle myös - onneksi ollaan vasta lauantai aamussa.

   Poista
 2. Ihania kuvia ihanasta pohjoisesta. Kahden viikon päästä ollaan mekin matkalla pohjoiseen Kolariin, jossa viivymme viikon verran tyttären ja hänen perheensä luona. Odotan pääseväni hiihtämään ja tietysti ottamaan valokuvia kauniista maisemista. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa teillä ihanaa tulossa.. ! Nauti - moni jo odottaa lumen lähtöjä, mutta minä vielä tahdon talvea - hullaannun sitten kuukauden päästä tulevasta keväästä :)..

   Poista
 3. Hienoa, että vietitte onnistuneen loman :-) Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - loma tuli tarpeeseen - ja teki hyvää. Rentoillaan vielä pari päivää :)

   Poista
 4. Kuulostaa olleen kyllä rentouttava loma! Meillä meni rempan merkeissä, mutta tavallaan sekin oli rentouttavaa, kun sitä ei tarvinnut tehdä työpäivän lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä - olen aina nauttinut rempasta kun sitä saa tehdä rauhassa :)

   Poista