perjantai 27. maaliskuuta 2015

Perjantaita ...

Niin se vain taas viikko vierähti - viikonlopusta viikonloppuun :)

Lisääntynyt valo on jotain niin ihanaa, että melkein ahdistaa kun ajatteleekin ,että taas se pimeä ensi syksynä iskee päälle.

Siihen on onneksi aikaa. 

Kelloja siirretään la-su (typerää jos minulta kysyttäis, mutta antaahan se valoa ) Aamuaurinko seitsemän aikaan - kyllä on tätä taivalta taitettu pimeässä ... nyt voi vain ihailla kaunista luontoa.


Ylläolevan kirjan tilasin tyttärelleni ja hänen avopuolisolleen tuparilahjaksi uuteen kotiin... (tiedän,että tämä on heille tuttua) ... ihastuin kirjaan niin ,että taidanpa tilata itsellenikin.

Minusta on hvyin tärkeää se miten me itseämme hoidamme .. ja yksi tärkeä asia on ravinto. Siinä olenkin aika tarkka.

Ei eineksiä - ei lisäaineita - ei valkoisia jauhoja , ei valkoista sokeria , ei perunaa, ei riisiä (vain kokojyvä) mm. pastan teen kesäkurpitsasta...! helppoa kuin heinänteko - vai mitä :)

Kahvia olen aina ollut kova juomaan, mutta pikkuhiljaan olen vaihtamassa sitä vihreään teehen - en silti kokonaan. Punaista lihaa meillä syödään todella harvoin. . . jospa joku päivä voisin luopua lihasta kokonaan.

Kasviksia ja hedelmiä paljon.

Maitotuotteita en käytä enään - vain kahvimaito - sopi vatsalleni erinomaisesti.

Minulla kun ei ole mitään allergioita, niin ei tarvitse olla ihan ehdoton esim.kylässä ollessani. Voin huoleti ottaa palan kakkua ja minun ei tarvitse tehdä numeroa nuukailustani. Niin ja jouluna syön ihan tavallista suklaata :) mutta se riittää kyllä minulle. Siitä tulee huono olo.
Ehkä vain en ole koskaan kuulunut näihin suklaanhimoa poteviin naisiin. 
Mitäpä tässä paljon muuta voi toivottaa viikonlopun kynnyksellä kuin oikein ihanaa ja rentoa viikonloppua - ehkä me vielä täällä päästään hiihtämään..ehkä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti