sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hyvä on hiihtäjän hiihdellä...
Vielä saatiin jatkoaikaa ihanalle talvilajille eli hiihdolle - ladut olivat todella luistavat ja keli upea.

Puhutaan, että tulee takatalvi, mutta sitä minä en oikein ymmärrä - kyllä minulla maaliskuu on vielä talvea ja tämmöiset ihanat päivät sitten bonusta. Toki on ihan ymmärrettävää, että Etelä-Suomen korkeuksilla on ihan eri meininki.

Terassilla aurinko kipusi melkein + 20 ...!  Miten kätevää vaihtaa kukkien mullat - se kun tahtoo olla sotkuista puuhaa....ja on siinä tullut muutamat kahvitkin juotua linnun laulua kuunnellen.

Mikä ihan parasta - olen huomannut, että kuntoni on kohentunut- pikkuhiljaa ja sinnillä.

Kesällä haaveilen jo pitkistä juoksulenkeistä - saapa nähdä - vaan ahötänkö pihatuolissa kirja sylissä - ei voi vielä leuhkia :) 

Mukavaa sunnuntain jatkoa - taitaa paistaa aurinko kaikkialla !
11 kommenttia:

 1. Täällä ladut ovat muisto vain. Samaa mieltä, maaliskuuta vasta eletään, jolloin kuuluisi olla lunta ja pakkasta, joten jos niitä vielä tulee, niin eihän se varsinainen takatalvi ole.
  Hyvähyvä kuntoilulle! Samat tavoitteet täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos !!! vielä syksyllä sitä hengästy pienintäkin lenkkiä - nyt alkaa jo nauttiakin ;)

   Poista
 2. On kyllä niin kaunis aurinkoinen päivä myös täällä. Meidän metän ladut kurkkii jo hiekkaa ja ne mitä on jäljellä niin on todella liukkaat. Mukavaa sunnuntain jatkoa myös maalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ,sinne myös..pian on varmaan täälläkin ladut mennyttä. Pitää vielä nauttia kun voi.

   Poista
 3. Kyllä vielä hiihdellään meilläkin, kontiolahden kisatkin onnistuivat kelien puolesta oikein hyvin!
  Minut on pikkaisen vallannut jo sellainen kevätmieli ja piti vähän kasvaria laittaa auringon paisteessa :-) Mutta jos talvikelit tulee, niin tätä samaa talvea se on vielä meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja pian on huhtikuu -sitten saakin jo olla toinen ääni kellossa :))

   Poista
 4. Oi, mäkin haluisin niin, että meillä olisi terassi, jossa voisi auringonpaisteessa juoda kahvia! ♥ Nautippa yhdet kahvit munkin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin :) ajattelen teitä kaikkia ihania blogikavereitani <3 Meillä oli terassi kun muutimme tähän taloon 2011 ja toissa kesänä rakkaimpani ikkunarempan ja yhden uuden oven myötä jatkoi sitä keittiön ikkunan alle :)) siitä tuli sitten jatkokeittiö :)

   Poista
 5. Jäin ihan miettimään, milloin olen hiihtänyt viimeksi. Kamalaa. Onhan siitä nyt useampi kymmenen vuotta. Pitäisi kai hankkia sukset. Onhan se kuin polkupyörällä ajaminen, jonka muistaa aina?

  Meidän terassi on takapihan puolella ja lumessa. Olen kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) suosittelen - siis hiihtämistä. Ainakin itse pidän siitä lajista juoksun ohella. Siinä ne sitten minut lajit ovatkin. Tykkää hiihtää perineteistä:) eli kyllä sen osaa. Eilen kävimme töiden jälkeen hiihtämässä 8 km ja täytyy sanoa, että keskelle viikkoa tuli viikonlopun tunnelma - ilta-aurinko ja hiljainen metsä. Aamu-aurinkoterassi on kyllä kova sana - siihen paistaa koko päivän - tosin helteillä on liiankin kuuma paikka.

   Poista
  2. perinteistä - piti kirjoittaa :))

   Poista