sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Työtuolista käsin...Ihan vielä en malttanut konetta sulkea - olen puuhaillut kaikkea pientä, mutta suurimmaksi osaksi löytänyt itseni taas ja taas blogien maailmasta. 

Samalla olen katsellut kotiamme kameran läpi - niin ja lukenut Lantlivin lehden ..sen uusimman numeron, joka on täynnä ihania kesäkuvia.

Mitä oli ennen blogeja - kysyn vaan :)
18 kommenttia:

 1. Sanoppa muuta! Mitä oli ennen blogeja? Tyhjyys. Jotain puuttui. Mä tykkään bloggaamisesta yli kaiken. Se on voimavara ja harrastus siinä missä jokin muukin, vaikka käsityöt. Se antaa niin paljon ♥ Ihania kuvia ♥ Taidankin tehdä saman ja lähteä katselemaan meidän kotia kameran läpi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä. koko ikäni olen kameraa mukana kuljettanut- nyt sitä jotenkin iloitsee siitä, että kuvia voi jakaa - vaikka kuvat ei niin kaksisia olekaan :))

   Poista
  2. Kauneus on katsojan silmissä ♥ Nykyisillä kameroilla saa vähemmilläkin taidoilla ihan kelpoja kuvia. Nim.merk. Kokemusta on. Onneksi bloggauksen tarkoitus ei ole jakaa vain täydellisyyttä. Ei kuvien eikä minkään muunkaan puolesta. Aitous on tärkeintä ♥

   Poista
 2. Tämä on kyllä hauska harrastus, parhainta on vuorovaikutus ja kiva, kun on paikka kuville ja ideoille ja ehkä joku muukin niistä saa inpiraatiota tai iloa tai ainakin ajanvietettä. :)

  VastaaPoista
 3. Bloggaus ja blogien lukeminen on kyllä mukavaa. Samalla tulee pidettyä tietynlaista päiväkirjaa ajatuksista ja tekemisistä. Toki blogin kautta asiat jää vain jostain näkökulmasta muistiin -kaikkea kun ei halua julkisesti kertoa :). Joskus mietin sitäkin, kuinka tunnistettavissa olen kirjoitusteni ja kuvieni perusteella...fb-kaverit (ja osa heidän kavereistaan ja osa työkavereista) tietysti minut ja blogini tietävät,mutta kuinka moni muu...? Sitä aina välillä miettii että kuinka tunnistettavissa haluaa olla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä en ole laittanut blogiani faceen - face on minulle sitten ihan eri juttu. Toki molemmissa pyrin samaan - eli olen sitä mitä olen :)) Tämä bloggaus on niin kiva juttu, että enpä olisi ikinä uskonut ... on ollut niin mukava saada blogikavereita ja ei se haittaa yhtään vaikka täällä on vähän tutumpaakin sakkia :))) ja onhan täällä minun tyttärenikin :)

   Poista
 4. Kamera on kyllä blogin myötä melkeinpä kasvanut kiinni käteen :). Tuntuu, että kaikkea kaunista ja mielenkiintoista kuvattavaa olisi ihan loputtomiin, mutta (läheskään) aina ei onnistu ikuistamaan näkemäänsä sellaisena kuin sen paljaalla silmällä näkee ja sekös harmittaa :). Selittämään kun kuvia ei oikein pysty.

  Blogimaailma on kyllä ollut ihan huippuihana löytö. Ja koen olevani onnekas, kun olen saanut blogiystävikseni juurikin teitä kaikkia ihania ja aitoja ihmisiä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri näin :) ja niin molemminpuolinen on tämä tunne :)

   Poista
 5. Lantliv on ihana ja teidän koti on ihana, se on kodikas ja myös persoonallinen, siellä näkyy te. <3 <3

  VastaaPoista
 6. Ennen blogeja. Mitä? Oliko sellainenkin aika olemassa? :D

  Ihastelin tässä teidän olohuonetta. Ihanan paljon taidetta esillä. Mistä kaikkialta olet niitä haalinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Olen heikkona kahteen ..kirjoihin ja tauluihin. Osan tauluista olen ostanut graafikkoystäviltämme- osa on perheenjäsenten töitä. Viimeksi tänään mietin, että tekisi taas mieli tilata yksi taulu - mutta loppuu seinät :)))

   Poista