lauantai 28. maaliskuuta 2015

Päin seiniä ...


 Voitte kuvitella miten epäkäytännöllinen on tämä seinä tässä ilman vahaa - jos jotain roiskuu niin jäljet jää ...

Viime viikonloppuna testasin vahaa lipaston kanteen (maalattu siis samalla Coyntry French maalilla) ja huomasin kuinka mahtava pinta siitä jää - joten uskalsin laittaa sitä myös tähän ...! Nyt voi mehut lennellä pitkin seiniä - kyllä pitää pintansa.


Entäs nämä - pienet auringot sisällä - ulkona nimittäin tulee vettä - taitaa olla meidänkin leveyksillä hiihtokelit kohta ohi ! 

Tänään olisi tarkoitus tehdä ihan uudella reseptillä raakakakku - ja siihen tulee raaka-aineeksi myös suuri rakkauteni eli avokado - lupaa laittaa tänne muutamia kuvia - tuli sitten mitä tuli - nyt vain en viitsi vielä herättää kuopusta ... kuolleetkin herää henkiin kun tehosoekoitin pärähtää päälle pähkinöiden murskaamiseen.

Tänä aamuna sain vihdoinkin rakkaimpani uskomaan ,että sellainen kapistus kuin mikro on meidän talossa ihan turha tilanviejä - olen aiheesta puhunut jo pari vuotta ja ajattelin sitten,että todistetaan se käytännössä - että ei sitä meillä käytetä. . . ja nyt on mikron koeaika ohi :))

Leppoisaa lauantaita teille muillekin - me aiotaan täältä maalta pyörähtää kaupungissakin lastemme luona - ettei ihan metsitytä :))


7 kommenttia:

 1. Avocado sopii mihin vain. Se on minunkin rakkauteni :).
  Mikroton elämä olisi meillä mahdoton. Mutta kuulostaa kyllä ihanan rennolta. Silloinhan ei ole kiire minnekään, jos ei mikroa tarvitse ;). Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä kiire monestikin :)) työmatkakin on pitkä ja lähdemme seitsemän pintaan ajamaan joka arkipäivä , mutta silti pärjää ilman mikroa. Minä en ole moiselle koskaan lämmennyt ;) mutta onpahan nyt huushollissa ollut aikansa ja nyt saa mennä. Avokado on kyllä aikamoinen sperfoodien kuningatar ja niin hyvä ja monikäyttöinen - oletkos koskaan sotkenut sitä banaaniin - on muuten hyvä :?

   Poista
 2. ..ja minun rakkauteni...siis avokado..:) Vettä tulee täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tullut hiihtokelejä, vaikka meillä vielä lunta onkin. Avokado on kyllä jotain niin ihanaa, että eipä ole sellaista suosikkia vielä vastaan tullut joka sen päihittää :)

   Poista
 3. Ah, avokado on niin hyvää. Laitankin sen heti ostoslistalle, en ole syönyt aikoihin.

  Kakkukuvia jään mielenkiinnolla odottamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kakku oli herkullista - mutta aikamoinen littana lätty - vuoka oli sille liian iso.

   Poista