lauantai 7. maaliskuuta 2015

Naistenpäivän ennakko...
Naistenpäivää ennakkoon - mitäs me naiset .. sisustusjuttuja ja ulkona syömistä. Pöytä, josta kuvia, on kunnolla vanha -siis minun ikäiseni..eli keski-ikäinen :)

Vanhassa valokuvassa taon pöydän pintaa yli 50v sitten - en siitä paljon muista , mutta valokuvat muistuttavat. Pöytä on ollut lapsuuskotini liiterissä - jalat irti ja melkein unohdettuna. Onneksi äitini siitä mainitsi kun haimme liiteristä jotain muuta... samalla tyttäreni huokaili,että hän tarvitsee uuden pöydän ,eikä oikein tiedä millaisen. 

Puhelu äidilleni ja asia oli selvä. Nyt pöytä on tyttären kotona - öljyttynä ja kauniina - ilman oikeita jalkoja (jotka rakkaimpani siihen tekee myöhemmin).

Miten loistavaa kierrätystä.Voin myöhemmin hakea sen yli 50v vanhan kuvankin jostakin tänne- kunhan pöytäkin on ensin saanut jalkansa.

Kävimme salaatilla ulkona, joten päivä on kaikkinensa ollut hyvin helppo- mikäli ei lasketa niitä kilometrejä joita ajoin tuolla myrskyssä. Niin ... tuuli ja satoi niin ,että heikompaa hirvittäis. Taitaa olla  ,että kevättä se tekee meilläkin.

Oikein mukava ja rento päivä - enkä minä hötkyillä aio tässä muutenkaan. Ensi viikko tuo arjen ja arjen huolet - nyt saa mennä vielä näin :).2 kommenttia:

  1. Kävipä hyvin. Pöytäkin pääsi liiterin perukoilta käyttöön :) Rento meininki kuulostaa mukavalta. Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista