sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kulttuuria ja ei niin kulttuuria ... !

Viikonloppu kääntymässä loppuunsa ja pian olisi kaikkein viisainta lähteä laskemaan lampaita - minä kun tahtoisin niitä muutenkin - eikä vain unen houkutteluun ! Tosin minä en mitään lampaita laske- minä sisustan - kohde voi olla mikä vain ja sitten sitä aletaan miettimään - siinä joskus unikin karkaa kun en osaa päättää kaakeleita ! Ihan hassua touhua, mutta tätä olen tehnyt jo pikkutyttönä.. 

 Lampaat tahtoisin kesäksi pihallemme :) 

Viikonlopun tunnelmat olivat rennot ja hyvät - tehtiin mutka kaupunkiin - rakkaimpani tyttären luona  ja sitten teatteriin - poika Mancini tuli Oulun teatterissa ja siis sinne...haukotutti ja väsytti. En päässyt juoneen mukaan ja minua ei huumori napannut - väsytti. Onneksi olimme samoilla linjoilla ja livahdimme ulos väliajalla. 

Vaihdoimme kulttuurin telkusta tulevaan Kingiin ja se oli nyt sitä mitä tarvin... hervotonta :) 

Tänään sunnuntaina meillä onkin sitten ollut vieraita ja se on sitten taas ihan oma juttunsa. Ihmiset joita en ole kovin kauan tuntenut, mutta niinkuin olisin tuntenut aina. Pitää vain kulkea mieli ja sydän avoinna niin ei koskaan tiedä mitä elämä tarjoaa. Sen olen kyllä oppinut tässä matkallani jo aiemminkin.Oikein ihanaa arkiviikkoa teille kaikille - jaksaa - jaksaa !

17 kommenttia:

 1. Lampaitten laskua, joskus se on iltaisin sitä. Teillä on ollut kiva viikonloppu, vaikka teatteri ei oikein natsannut.
  Ja tuo mitä sanot - pitää kulkea mieli ja sydän avoimena, niin elämä tuo yllätyksiä - pitää niin paikkansa!
  Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mistä nuo ihanat pikkutalot hyllyn päällä on? Itse tehty vai jostain hankittu? Aika hauska idea! Ja lampaita on kuulemma tosi helppo pitää, just eilen yksi "lammasfarmari" sitä meille selitti...voi olla että joku kesä oikeasti lampaita laitetaan, ei kotiin vaan kesämökille :). Saisivat raivata umpeen kasvaneita peltoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkutalot löytyivät meidän ihastuttavasti kyläkaupastamme - siellä myydään Blossomin tuotteita ja en uskalla nyt varmaksi sanoa, että ovatko nämäkin ?? ehkä ei....Minulla on ollut jo vuosia lammaskuume :)) ..kun vain tietäis mistä niitä kysyis ja miten etenis :))

   Poista
 3. Mulla on nyt hitunen "lammastietoutta", jospa ehdittäisiin jossain välissä jutteleen ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä ;) eiköhän sitä semmoinen väli jostakin löydetä :))

   Poista
 4. Harmi, että teatterikappale ei temmannut mukaan, mutta onneksi olitte kaikki samaa mieltä. Hyvä päätös livahtaa sitten pois, hih... Tuollaiset ihmiset ovat aarteita, joiden kanssa synkkaa heti alusta asti tosi hyvin. Homma toimii ja juttu luistaa eikä tarvitse turhaan jännittää. Olen iloinen puolestasi, että olette löytäneet tuollaisia ystäviä ♥ Mukavaa viikon alkua Sinullekin, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iloinen olen itsekin ystävistäni - ja ainoa mitä odotan heiltä ja itseltäni on aitous. Ei ole eka kerta kun olen näytöksistä kesken lähtenyt - mitä tuolla turhaan istuu ja haukottelee jos ei kerta nappaa :) Onneksi silti harvoin näin käy. Oikein ihanaa tätä viikkoa sinne myös <3

   Poista
 5. Tuo on niin totta, kannattaa kulkea avoimin mielin, niin löytää uusia ja hyviä ystäviä myös aikuisiällä. Nuorempana/teininä ollessani oli tärkeää että ystävät oli mahdollisimman samanlaisia, onneksi mieli on siitä avartunut. Sitä paitsi, vaikka harrastukset tai tyyli olisi aivan erilainen, voi silti ajatusmaailmoista löytää paljon yhteistä kun ei tuijota vaan noita ulkoisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisuus on aikamoinen rikkaus. Jokin punainen lanka kuitenkin on se yhteinen juttu :)

   Poista
 6. Oi, lampaista haaveilen minäkin ja kesäkanoista!!! Uudet ystävät joskus vain tulla tupsahtavat elämään ja se jos mikä on ihanaa!
  Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Anne <3

  VastaaPoista
 7. Minulla oli aiemmin sama tapa. Aloin sisustaa nukahtaakseni. Kerran sisustin vanhan kyläkoulun luokkahuone kerrallaan. Innostuin siitä niin, että unet kaikkosivat silmistä lopullisesti :D Sen jälkeen olen yrittänyt keksiä tylsempiä tapoja nukahtaa...

  Oikein mukavaa viikkoa toivotan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onpa hauskaa, että löytyi toinenkin :) olen luullut olevani aivan ainoa omituinen :))

   Poista
 8. Ihania kuvia, miten halotkin voivat olla niin kauniita. <3 Ihanaista viikonloppua ja mene ihmeessä katsomaan ainakin Kaiken teoria elokuva, oli niin kaunis elokuva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aion katsoa kyseisen kuvan.. Halot on :) meillä monta tulipesää ja halot ja niihin kuuluva työ ihan arkipäivää -huom. miehen :):) Rakastan elävää tulta.

   Poista