sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Coyntry FrenchBlogini ei ole sisustusblogi, vaikka sisustaminen onkin elämäntapa- tai intohimo tai jotain  maanista ihan muuten vain.

Nyt kuitenkin laitan nämä muutamat kuvat mitkä lupasin ... Coyntry Frenchin kansssa minulla ei ole mitään yhteistyötä, mutta tahdon jakaa ilosanomaa kyseisestä maalista.

Ei hajuja , ei myrkkyjä - levittyy hyvin kun muistaa olla tarkkana mittasuhteista.
Minulla on kokemusta myös siitä, että yritin vähän oikaista - eli lantrata liikaa.... !!!

Eihän se silloin oikein ollut helppoa maalata ja perheen kuopus sai sen myös kokea - sinnikkäästi hän kuitenkin seinäänsä maalasi. Seuraavana päivänä sitten paikkailin meidän maalaamia seiniä ja se oli virhe. Lantrattu maali jätti seiniin vaaleita jälkiä. Ei auttanut kuin tilata maalia lisää ja nyt ollaan tyytyväisiä.

Lipaston tason olen vahannut ja huomenna olisi vuorossa kiillotus - näin siitä tulee kestävä pinta. Coyntry French myy myös vahoja.

Nämä kuvat ovat meidän työhuoneesta tai välihuoneesta kuten tilaa kutsumme. Yksi kuva on kuopuksen huoneesta - eli kuva hänen huoneesta keittiöön.

Ulkona sataa lunta hiljakseen ja uskonpa, että hetken päästä voi olla ihan kunnon pyry. Tänään me ei liikahdeta talosta ulos. Tänään on levon ja laiskottelun vuoro. Maalaamiset on nyt maalattu - tällä erää. Mukavaa sunnuntaita teillekin <3

8 kommenttia:

 1. Paljon kaikkea kaunista. Etenkin tuo näkymä keittiöön ja lautalattiat :)

  Huomenna täälläkin tulee lunta. Ties vaikka jo tänään, kun aurinko meni pilveen. Voi pöh!

  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos - sitä vähän pää kallellaan katselee näitä oman kodin kuvia - että tämmöistä ! näkee enemmän puutteita kuin plussia - vaikka toisaalta on ihan tyytyväinen - tämä on meidän koti ja meitä varten :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja ihana auringon kurkistus :)

  VastaaPoista
 3. Kuva on eiliseltä - muut kuvat otettu tänään - nyt tulee lunta ja tuuli vinkuu nurkissa :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi, näyttää niin hyvältä! Varsinkin tuo kuva pojan huoneesta keittiöön päin on ihana. Teillä on niin kaunista ja kodikasta ♥ Leppoisaa sunnuntaita ♥ Meillä myös laiskotellaan loppu päivä ja pidetään sairastupaa. Nyt on pojan vuoro sairastaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus on tyttö :)) Pikaista paranemista sinne teille. Minuakin on tänään väsyttänyt ja hyvin hitaasti olen hommiani tehnyt - pian kutsuu sohva :))

   Poista
 5. Kauniit sävyt,hyvältä näyttää. Teillä on ihanan kodikas tunnelma <3

  VastaaPoista