lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tunnelmia lauantailta...!

Päivät vilisevät vauhdilla ... vaan tuntuuko se siltä kun valoa on yhtäkkiä niin paljon ?!Huomenna olisi tarkoitus tarttua taas pensseliin ja viettää muutama hetki tutun Coyntry French - maalin parissa... se on perinteinen sisämaali huonekaluille ja seinäpinnoille. Ainakin minä pidän jäljestä minkä näillä saa - matta. Lempparisävyni on nimeltään Laava- sopivan tumma, mutta ei musta. Laitan kuvia kun saan valmista.

Keväällä aina iskee inspis touhuilla - ihan hyvä näin - sillä ei ole pitkä aika siihen kun kaikki vapaa-aika meneekin pihalla.


Ja pari kuvaa tästä ihanasta kirjasta... ! 


Sokerinhimoni on selätetty jo aikoja sitten - nyt on taas hyvä. Mistään dieetistä ei ole kyse ! Ryhtiliikkeestä vain...!


Ja hangilla tepastelu jatkuu -- jos ois ehyt nilkka niin voisi luistellakin :)


Armi elää - leffa oli mitä odotinkin - älykkäästi tehty. Antoi mitä lupasi - suosittelen.  Minna Haapkylä on yksi suosikkinäyttelijöitäni - ei pettänyt sekään.


Aamulla kuuden jälkeen ...sieltä se nousee !!!Tämän enempää en töitäni tänne tuo, mutta tämä seinä vain on niin ihana <3 

Kun ylä-koulu alkaa kohta olla taaksejäänyttä elämää, niin "pois alta risut ja männynkävyt" sopivat iskulauseeksi loistavasti - elämä edessä ! ! !

Huomenna on luvassa lunta - antaa tulla vain - en ole vielä kevätfiiliksissä, mutta sitten kun kuukausi vaihtuu - sitten se on menoa.


10 kommenttia:

 1. Oi tuo kirja ja elokuva kiinnostaa! Ja tietenkin tuo maalausprojekti..laita kuvia kun tulee valmista.Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tarkoitus oli jo tänään tarttua pensseliin - mutta leffa voitti :) laitan kuvia. Mukavaa lauantai-iltaa sinulle myös.

   Poista
 2. Tuota maalia hypistelin Vanhassa Porvoossa eräässä liikkeessä. En sitten kuitenkaan ostanut, mutta kiva olisi sitä joskus kokeilla. Nyt on tosiaan kiva liikkua hangilla, kun kannattelee hyvin kävelijöitä. Jatkuisi vaan nämä aurinkoiset kelit ja mun puolesta voisi jättää sen lumen satamatta. Mä haluun jo kevään tänne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin kevättä odotan, mutta en liian aikaisin - tahtoo sitten kostautua ja sataa lunta toukokuussa - se on karseeta :/

   Poista
 3. Hankiaiset ja auringonpaiste, niistä on saatu nauttia <3
  Kävin katsomassa perjantaina Edelleen Alice-elokuvan ja seuraavaksi olis vuorossa Armi elää!
  Tämä aamu alkaa näköjään auringonpaisteella, saa nähdä missä vaiheessa ne lunta tuovat pilvet valtaavat taivaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne luvattu myös lunta ja runsaasti - Tuo Edellen Alice on ihan outo kuva -..pitääpä tsekata.

   Poista
 4. Täällä ollaan jo kaffeteltu pihalla, mutta viime yönä oli yli 10 astetta pakkasta...luntakin tänne luvattiin, vähän harmittaa, kun nyt on ollut jo niin kuivaa ja keväistä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se kevät :)) kun maltetaan vain odottaa :) Joutsenet ovat jo tulleet -mutta vähän säälittää heidät kyllä.

   Poista