tiistai 23. kesäkuuta 2015

Olemisen sietämätön keveys ...
Talossa tapahtuu - viime yönä meille tuli kuopukseni rakkaimpineen ja ukkonen toivotteli heidät tervetulleeksi - harvoin luonto pitää niin kovaa meteliä kuin nyt teki.

Tämä "lentävä koira" on heidän silmäteränsä.
Vatsanalus on jalkoja täynnä kun pääsee keppiä hakemaan. Miten kiltti koira hän onkaan, vaikka muistuttaakin ihan muumilaakson "Surkua" :) Ei oo koiraa karvoihin katsominen.

Alimmassa kuvassa on vanhasta aidasta rakennettu terassipöytä - kierrätystä nauloja myöten. 

Meillä tämä yhteispeli toimii - minä ideoin ja mieheni tekee  :D 
Tälle pöydälle on käyttöä. En ole pintaa käsitellyt vielä mitenkään ja nyt se olisikin sula mahdottomuus, kun vettä tulee kaatamalla.(Kuvaa ei ole otettu tänään). Lauta on aikojen saatossa muuttunut harmaaksi ja jotenkin se vain nyt niin miellyttää silmää - tietty rouheus ja mikä parasta - vihdoinkin on niin iso pöytä, että 10 henkeä ei tunnu miltään.

Saunassakin on remppa lähtenyt käyntiin, mutta taitaa mennä elokuun hämyisiin iltoihin ennenkuin siitä pääsemme nauttimaan uudessa asussa.

Talo on nyt hiirenhiljainen - nuoret päiväunilla ja rakkaimpani tätinsä asioilla ja omaa kuopustaan vastassa - talo vetää henkeä !

Niin, ja tänään hain salaattivärkit omasta kasvatuslaatikosta - tuntui aika kivalta.

Mukavaa tätä päivää teillekin <3


12 kommenttia:

 1. Täällä on tänään ollut poutapäivä eikä ukkosta tullut eilen kuitenkaan painostavasta ilmasta huolimatta. Ihanaa, että sait kuopuksen viimein luoksesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tekisi pouta meillekin terää - vettä on tullut ihan kaatamalla koko päivän !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei ole vielä vuottakaan - joten taitaa olla sitä nuoruuden intoakin :DD

   Poista
 3. Niin levolliset maisemat. Koirakaveri tosin yrittää pitää parhaansa mukaan huolta, ettei elämä turhan levolliseksi pääse. Ihana vauhtihirmu syöksyy kohti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tiputtaa meidän tietokoneenkin alas :DDD eli juuri niin :) onneksi ei käynyt kuinkaan ja voin jatkaa koneella ;) kieltämättä maisemata ovat nyt niin kauniita - tämä aika vuodesta on - satoi tai paistoi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Harmillista vain kun koko alkuviikon vettä pudottaa :((( eikä vähän vaan ihan tauotta kunnolla ja lujaa - harvoin sitä on kesää joutunut näin odottamaan - onneksi oli juhannuksena kaunis sää.

   Poista
 5. Sataa..sataa..mutta hienoja kuvia olet ottanut.Ja lentävä koira on hauska :D Ihana tehdä itse kasvattamaansa salaattia,muistelen niin..makukin ihan täydellinen :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhapa sitäkään on kieltää, että kyllä se otsasuoni välillä mienaa jyskyttää kun kokoajan sataa - mutta kun sille ei voi mitään niin ei tässä auta hermoilla. Laittaa pihahommiin sadetakin ;) lämmintä on kuitenkin ja heinäkuu vasta edessäpäin :)

   Poista
 6. Hei Anne!
  Löysin tämän ihanan elämänmakuisen blogisi ihan äskettäin,
  tulin ja sain kunnian olla 50. lukijasi 😊
  Ihana tuo teidän iso ruokapöytä, ihan täydellinen näin kesällä
  kun kestitään isoa joukkoa sukulaisia ja ystäviä.
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm.
  mökkimaisemissa Turun saaristossa ja seurataan aikuiselle naiselle
  sopivaa muotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - kylläpä ilahduin kun huomasin, että olet tänne löytänyt. Lähden heti kurkkaamaan blogisi :))

   Poista