maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesäaamu !


Kesäaamut - voiko parempaa olla ? ai niin kesäillat ja yöt :)  Ihan kaikki. Tällähän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että meillä on aika pitkät, pimeät ja kylmät talvikuukaudet, eihän ? 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään kun meillä on vuodeanajat, mutta kyllä kesä vetää pitemmän korren ja varsinkin nyt kun asun maalla - ainakin minusta tuntuu, että täällä kaikki on vahvempana - niin usvat -kuin lintujen laulu - talvella näkyy tähtitaivas !

   Poista
 2. Kesä on ihanaa aikaa...saapuisipa vaan tännekkin päin Suomea se aurinko ja lämpö..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa se nyt kun onkin täällä se lämpö ..yleensä toisinpäin- tosin meillä oli kyllä juhannuksen asti todella kurjat kelit - sitten ne ymmärsi muuttua juuri oikeaan aikaan.

   Poista
 3. Minäkin tykkään vuodenajoista. Se on mielestäni rikkaus. Tykkään keväästä ja syksystä, mutta totta kai myös kesästä. Helteistä en välitä. Viime alkuyö oli aika tuskaista, kun yläkerrassa oleva makuuhuoneemme oli niin kuuma eikä silloin tietenkään tuullut lainkaan. Kuvasi ovat tosi kauniita ja niistä huokuu se kesä aamun utuinen tunnelma ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kyllä tuolla nyt saisi kivoja kuvia kun vain malttais kuvata. Minäkin pidän vuodenajoista - en jaksais ainaista kesää - vaikka tällä hetkellä kesä onkin niin kova sana - mutta marraskuusta tammikuuhun olevan ajan voisin kipata :D Meillä ei onneksi ole yöllä kuuma - mutta olen senkin kokenut ja tiedän ,että siitä on leikki kaukana :(

   Poista