sunnuntai 31. toukokuuta 2015

"Luostarielämää" hetken verran ! Miten paljon voikaan joskus mahtua yhteen vuorokauteen - ensin oman koulun juhlat ja sitten auton nokka kohti Enonkoskea ja yo - juhlaa. 

Jälleennäkemisen riemua ja uusia tuttavuuksia - perhettä ja rakkaita.  Yön vietimme osan vieraiden kanssa luostarissa ja sehän se vasta onkin kiehtova rakennus. Vanha valtavan suuri rakennus narisevine lattioineen. Pikkutunneille asti raikui nauru ja asioiden päivitys ... kunnes luostari sai rauhansa ja väki nukahti. Miten rentouttavaa ja miten mukavaa.


Aamukävely lammelle - ja ylläolevasta kuvasta varmaan arvaattekin ,että tuota ei ole moottorisaha tehnyt :)

Päivä juhlien reipasta tuoretta ylioppilasta  hänen kotonaan !Kotimatkalla oli pysähdyttävä moikkaamaan Juhani Ahon museota - idyllistä , eikö ?

On ollut niin hyvä loman aloitus, että tästä ei ole puuttunut yhtään mitään <3  jopa ensimmäinen jäätelötötterö on nyt syöty - minulla se monesti jääkin siihen yhteen - mutta vannomatta paras :)


Eikä näissä omissakaan huudeissa ole valittamista :)

Oikein ihanaa viikkoa kaikille ! Harmi,että peruivat helteet !

8 kommenttia:

 1. On kuule aivan äärettömän nätti tuo kuva voikukkapellosta! Asettelu on niin kovin kaunis, kun mökkerö siellä näkyy kauniisti taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmitti, etten enempää näitä huudeja kuvaillut - oli niin säpinää. Täällä pohjois-pohjanmaalla kun itse asuu niin nämä etelä-savon maisemat iskevät lujalle ja syvää :) ps. pieni mökkeröinen on pihasauna - ja voit uskoa, että on ihanat löylut :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat!! Aurinkoa viikkoosi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma alkoi kyllä niin kylmällä ja myrskyisellä ilmalla - vettä on vihmonut ja tuulta riittänyt. Miten sitä niin riittääkin ! Huomisella lupasi aurinkoa - vihdoin :) <3

   Poista
 3. Ihana viikonloppu sinulla takana! Minäkin olin miehen ja lasten kanssa ylioppilasjuhlissa Pohjois-Savossa. Itselle tuli siitä sellainen kesän aloitusolo, kun meillä ei vielä lapset ole koululaisia ja ainoastaan miehellä on työn vuoksi koulun kevätjuhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulujen kevätjuhla on kyllä oiva kesän aloitus :) meille se osuu molemmille joka vuosi :) Vielä kun tulisi lämmintä ... edes yhden päivän verran.

   Poista