keskiviikko 20. toukokuuta 2015


Pitkästä aikaan tänään näyttäytyi aurinko, ei paljon, mutta sen verran, että ilahtua ehti.Viikonloppuna oli vähän kylällä säpinää -kyllä maallakin osataan.


Niin ja löysin ihan ihanan kirjan... aikamatka lapsuuteen...
Illalla nousi usva - ja käki kukkui ensimmäisen kerran - <3


Mukavia ja toivottavasti myös rentoja hetkiä tähän loppuviikkoon !

5 kommenttia:

 1. Suloisen vanhahtavat kuvat satukirjassa :-) Sunnuntaina kuulin ensi kertaa tänä vuonna käen kukkuvan.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen jo kuullut pari kertaa käen kukkuvan. Kesä tulee pikku hiljaa... Kauniita kuvia. Minä tykkäsin tosi paljon noista usvakuvista.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat säpinät ja tuo sumukuva on niin kaunis. Voi lapsuuden täti vihreä, täti lila ja apua olen unohtanut yhden täti-ihmisen, oliko se ruskea. Pidin tuosta kirjasta kovasti ja vaikka olen säästänyt kaikki lapsuuden kirjat (paitsi vinttikomerostani varastettiin koko Viisikko ja Neiti Etsivä kokoelma, josta olen ikuisesti katkera) niin miksiköhän hyllyssäni ei ole tuota lapsuuden kirjaa.

  VastaaPoista
 4. Oi..kuulit jo käen kukuntaa...se on aina näin keväisin sellainen odotettu hetki..:) Upeita usvakuvia!

  VastaaPoista
 5. Tiia, ihan oikein Täti ruskea :) kirjoissa on jotain niin nostalgista.Entä peppi-kirjat ? mnulle ne oli kova sana. Usva oli täällä maalla ihan uusi tuttavuus kaupungin jälkeen - tuolta se pellolta nousee ja valtaa pian koko maiseman - en kyllästy.Tänään onkin sitten ollut ihan kunnon myrskytuuli, mutta aurinko paistaa - sellainen tuuli joka syksyyn sopisi.. milloinkahan se tulee se lempeä kesätuuli :)

  VastaaPoista