sunnuntai 10. toukokuuta 2015

30 äitienpäivä !


Tästä kuvasta on aikaa vierähtänyt tovi - lapset mahtuivat syliini - vaikka tässä ei kaikki olekaan - nuorin syntymättä ja esikoinen huiteli jossakin jatsikansan keskellä. Silti - syliin mahtuivat.

Olen jo aikoja sitten tottunut siihen, että äitienpäivänä eivät ole kaikki koossa- perhe on maailmalla, mutta sitäkin enemmän sydämessä. Sitten kun sattuu niitä juhlahetkiä, että kaikki ovat koolla - on joulu ja juhannus, äitienpäivä ja isäinpäivä yhtäaikaa. 

Mutta joskus sitä miettii, että saisipa edes yhden päivän ,että kaikki taas mahtuisivat syliin - edes yhden päivän.


Pöytäliina jonka laitan aina saliin äitienpäivänä ja juhannuksena. Sen on äitini kirjaillut tyttösenä. Kyllä olisi jäänyt minulta tekemättä.


ja kas - marimekkoa -miten helppo olenkaan :)


Juhlapäivänä kehtasi uskollinen ystäväni tehdä stopin - savusi ja lopetti niin terveellisen yhteisen taipaleemme.

Hiusmuotia perheen kuopukselta.  Rakkaimpani kuopus - minun bonuslapseni. Hän  hyppäsi päivällä bussiin ja lähti oman äitinsä luokse - melkein samassa ovenavauksessa kuin minun tyttäreni saapui.


Perinteinen äitienpäiväjuhla kylällä - rakkaimpani teki siitä jutun lehteen ja minä ja tyttäreni nautimme hyvästä musiikista ja mukavasta tunnelmasta. Kannatti taas käydä.

 Ja tätähän se on - kohtaamista ja eroamista...
Ja me - kotimme edustalla <3

Huomenna me vielä juomme kahvit äitini luona - ja sinne tulee rakkaita lisää. Tältä erää kuitenkin alkaa arkiviikko huohottamaan niskaan - jaksetaan vielä tovi -pian on kesä. Pidetään toisistamme huolta <3

12 kommenttia:

 1. Meilläkin oli ihana äitienpäivä...hain Isäni meille ja tytär poikineen tuli myös♥
  Ensimmäiseksi veimme kuiten, ensimmäisen kerran, ruusun Äitini haudalle.♥ Miten voikin olla näin kova ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on - loppujen lopuksi kaikesta on aika vähän aikaa. Sinä menetit äitisi kovin samoihin aikoihin kuin minä isäni. On surullista myös katsoa sitä puolison surua ja yksinäisyyttä.

   Poista
 2. Pöytäliinatraditio <3. Minäkin harrastan tuollaisia :). Onpa mukava nähdä onnellinen pariskunta kuvassa.
  Kiva kertomus päivästäsi. Minä en ole enää vuosiin viettänyt äitienpäivää oman äitini kanssa. Välimatka on niin pitkä. Viestit ja puhelut kuitenkin sinkoilivat ristiin rastiin pitkin eilistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla traditioilla on enemmän merkitystä kuin toisilla ja joskus on kiva rikkoa rajoja ,m utta pöytäliinojen vaihtamisesta en luovu ;)

   Poista
 3. Tuo sinun syli-toiveesi on minulle hyvä muistutus siitä, että vaikka näitä ruuhkavuosia elelläänkin, niin on hyvä pysähtyä hetkiin ja ottaa ne lapset syliin, vielä kun syliin mahtuvat. Vaikka myönnän, että nyt tulee katseltua haikeana vauvakuvia, kun esikoisesta tulee jo koululainen.
  Ihana liinatraditio ja kaunis olet tuossa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee niin nopeaa - monesti ruuhkavuosissa sitä ei niin ajattele - kun kaikki on siinä lähellä.. Yhtäkkiä ovatkin maailman tuulissa. Kiitos- sitä itse itseään katsoo vähän eri silmällä ;)

   Poista
 4. Herkkä tuo ensimmäinen kuva. Silmät lähes kostuivat sitä katsellessa. Etpä ole muuten paljon muuttunut ajan saatossa tuohon alimmaiseen kuvaan verrattuna. Hiusten väri vain on vaalentunut :D

  VastaaPoista
 5. Harmaantunut :))) sitten olen vähän raidoilla auttanut :) kiitos kauniista sanoista <3

  VastaaPoista
 6. Oli jotenkin niin liikkis postaus, että nyt kuules silmät vettyi. Bonusäitinä täälläkin ja se on rikas ja myös välillä vaikea rooli, aina ei ole helppoa näille meillä asuville lapsille esim.sanoa asioita suoraan. Helpompaa sanoa omille biologisille muksuille asioista, sitä on jotenkin varovaisempi. Mahtavaa kun oli kaikista teistä kivoja kuvia. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut hyvin onnekas tämän bonukseni kanssa - meillä ei juuri kipinöi ja jos niin tekee niin pian kyllä kaikki on ohi ja unohdettu - osataan sopia ja anteeksi pyytää. Hyvin sellaista rentoa arkea- tiedän, että voisi olla hyvinkin toisin. Sitähän se tämä elo on - toinen toisiamme hiotaan ja kasvatetaaan :)

   Poista
 7. Bonuslapsi. Miten hyvin keksitty sana uusperheeseen! Minä nappaan tuon itselleni käyttöön. Kaikesta näkee, että olet onnistunut luomaan hyvän suhteen myös bonuslapseesi ♥ Olisi kiva joskus jutella siitä, miten sen olet luonut. Itse en ole onnistunut niinkään hyvin.

  VastaaPoista