keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Arkiviikkoa ...

Maanantai aamuna huone kylpi auringonvalossa - yöpöydällä oli kamera ja oli ihan pakko napsasta makuulta kuva ... Tervetuloa vain aurinko - aika säästeliästä olikin vappuna sen suhteen.


Pakkasta oli ihan kunnolla - vielä ei tee mieli kokeilla edes orvokkeja ulos...


Naapurimmekin oli saapunut - missä lie kaverinsa ? yleensä tulevat kaksin.


Tämäkin kuva on otettu makuulta - nyt sohvalta ulos :)) tuuli yltyy ja sataa, mutta viime päivät ovat olleet lämpimiä - Melkein alkaa tuntua, että olen kokoajan makuulla, mutta se ei pidä paikkaansa - aina vain silloin kun en ole pystyssä :)Viikko on ollut vilkas ja työpäivät pitkiä - ei haittaa - nyt on toukokuu ! Mukavaa loppuviikkoa teille <3

14 kommenttia:

 1. oi tuo kirjahylly katon rajassa on saanut lisää pituutta! hienon näkönen! ja ihana äippä, onneks nähhää pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihaka sinä :) - niin on saanut -kuten tiedät, tässä talossa kirjat ovat heikkous :))

   Poista
 2. Ihana valo! Tuollaiseen ei olisi hassumpaa herätä. Huomenna se ei ainakaan tapahdu. Tänne on ainakin luvassa vesisadetta. Voi plaah!

  Vähänkö tekisi mieli penkoa tuota teidän kirjahyllyä ja napata jotain luettavaa :D

  VastaaPoista
 3. Aurinkoiseen aamuun on ihana herätä :-) Uskaliaan lähellä taloja kurki tepastelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat olleet välillä ihan tässä pihallakin ja säikäyttäneet meidän yövieraita huudollaan - onneksi sitä sattunut vain yhdesti :)

   Poista
 4. Oli ihanaa herätä aurinkoon, mutta valitettavasti pilvet tulivat ja eipä ole aurinko käynyt näyttäytymässä sen koommin. Voi ei toista, missä toisen kaveri, heti jäi mietityttämään, ettei ole sattunut mitään kaverille.

  Kivaa torstaita Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli eilen vesisade ja kunnon myrsky - tänään luvattiin pilvistä, mutta aurinko täälläkin porottaa -ainakin vielä :) toivotaan, että tälle kurkipololle kaveri löytyisi..minuakin vähän säälitti.

   Poista
 5. Melko hyytävä pakkaskuva. Hrrrrr... Ihan voi aistia kylmän tänne asti. Mutta myös sen tunteen, kun aurinko alkaa ihanasti lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ole tuon su-ma välisen yön jälkeen pakkasta ollutkaan - mutta vielä on niin epävarmoja nuo kelit...tuuli on nyt ihanan lempeä :)

   Poista
 6. ..:)) onneksi sentään olet maakuulla vain silloin, kun et ole pystyssä..:))
  Meillä tuli eilen koko päivän vettä ja niin luvattiin tänäänkin tulevan...mutta mitä ihmettä, aurinkohan tulla porottaa täysin siniseltä taivaalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä paistaa myös - vaikka eilen todella tuuli niin, että ehdittiin jo pelätä mäntyjen kaatuvan talon päälle ..muutenkin tuulet ovat lisääntyneet viime vuosina.

   Poista
 7. Hauskaa viikonloppua, olipas tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista