sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kesän viimeinen viikonloppu !

Markkinaviikonloppu - ja se tiesi meidän nuorille töitä ...

Mitäpä äiti voi muuta kuin olla pojastaan ylpeä - ja ihanasta miniästä <3 Taivaalle lähti pimeän tullessa pari" äkäistä anoppia" - jouti mennäkin - toivotaan ,ettei minusta koskaan tulisi sellaista. Markkina-ilta päättyi kylän nuorisoseuran tansseihin - mutta se huvi jäi nuorten harteille - me olimme ihan valmiita unten maille tässä vaiheessa.Aamu valkeni tänäänkin aurinkoisena ja lämpimänä ja ihan ekaksi oli pakko syödä loppuun Natalian markkinoille valmistaman sitruunapiirakan jämät - teki niin hyvin kauppansa,  että sekin mikä oli kotiin leivottu menikin myyntiin. Emme valita.


Riippukeinusta olen ehtinyt katsella poutapilviä - Opetin aikanaan lapsilleni, että ruualla ei saa leikkiä - tämähän ei silti ole sitä ;)

Olen kokenut mahtavia kuutamoiltoja - ja mahtavia kuutamoöitä - herännyt siihen kun kuu mollottaa suoraan sänkyyn- taianomaista. 

Antti Alatalon kahvelikoru oli myös markkinoilla - eikä pettänyt taaskaan - hieno kannanotto tähän pakolaiskeskusteluun ...
ja miten helppoa onkaan kun ...
aurinko ei enään riitä pihalle - siirrytään sinne minne se paistaa vielä - miten yksinkertaista.

Loppujen lopuksi ... moni asia on paljon helpompi kuin se ajatus, joka tekee siitä vaikeamman - eli me itse.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille <3

18 kommenttia:

 1. Miten tänne tullessa tulee aina niin lämmin olo<3 Aivan mahtavia kuvia ja kaikki nuo Marimekot ja Paratiisit ihanasti sulassa sovussa. <3 Oli kyllä niin hyvän mielen postaus, josta välittyi rakkaus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) meillä oli kyllä niin kiva viikonloppu, että keittiön kosteusvahinko ja tulevat viikot ilman keittiötä ei lannista mieltä :) pääasia, että homma lähtee huomenna hoitumaan. Perheessä on mahtava voima <3

   Poista
 2. Ihania fiiliksiä <3.
  Kuu on nyt todella vaikuttava. Saattaa aiheuttaa unettomuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unettomuus ei kyllä ole kivaa, vaikka kuutamo kiehtookin. Toivotaan, että saadaan siitä vain tämä kauneus.

   Poista
 3. Ihanat ja ahkerat nuoret sinulla. Koruja ja kuutamoita ja kivoja tunnelmia. Ja sitruunakakku kuulostaa niin herkulliselta.
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitruunapiirakka vei kielen : ) ja kaikki muukin -saa tässä taas ihmetellä, että miksi farkut puristaa :)) Kyllä ne osat ovat vaihtuneet - jos joskus onkin juossut lasten eteen niin nyt saa istua valmiiseen pöytään <3

   Poista
 4. Ai kun kivoja kuvia, tuo kuutamokuva on vallan ihastuttava!

  Kuule en ymmärrä miksi tuohon edelliseen postaukseen tuo kommenttini on tullut moneen kertaan!!! Toisinaan olen huomannut niin käyvän muillekin kommentoidessani, onkohan vika minussa vai tekniikassa??!!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniikka on kyllä niin hebreaa minullekin, että en osaa vastata mistä johtuu . Kuutamo on nyt ollut niin kaunis - :) ja onhan se tuo luonto kaikkinensa aikamoinen.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Viikonloppu oli kyllä niin mukava. Se oli juuri sitä (kiireen keskelläkin) hyvää mieltä ja iloa rutkasti.

   Poista
 6. mahtavia kuvia,mahtavat markkinat :) työn ja touhun iloa,ja ennenkaikkea syys-kesän viimeisten hetkien nauttimista :) tuo kahveli-koru on aika mielenkiintoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvelikoru on aika makee - löydät sen linkittämällä. Myyvät kaikissa tapahtumissa ja markkinoilla. Korut on tehty vanhoista sorsakosken haarukoista ja vanhoista lusikoista yms..!

   Poista
 7. Kivoja tuollaiset markkinatapahtumat...ja taitavasti poikasi valmistelee pizzapohjaa..:)
  Aurinkoisia päiviä viikkoosi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on ollut jo pienenä kiinnostunut ruoan laitosta - taikoo kyllä mitä vaan- paljon muutakin kuin pitsaa - mutta tuo heittely on ihan kiehtovan näköistä - ei onnistuis minulta :) Aurinkoa sinnekin - :)

   Poista
 8. Vaikutuin. Osaisinpa minäkin tehdä pizzapohjan tuolla tavalla!

  Hienoja kuvia ja tunnelmia taas kerran. Sinä se osaat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - tunnelma oli ihana - kiva, että se välittyi kuvien perusteella. NIin - ei oikein onnistu minullakaan tuo pitsan heitto - kaulimeen on tyytyminen :) pojasta polvi paranee - näinhän sanotaan :)

   Poista