keskiviikko 5. elokuuta 2015

Nyt se tuli - aurinko !!!

Miten ihmeellistä ?? ihan sininen taivas - ihan todella lämmintä - linnut laulaa ja sirkat sirittää - ensimmäinen sudenkorento tälle kesää ... !

Paljon on puuhaa ja pikku harmituksiakin - koneet paukkuvat rikki toinen toisensa jälkeen .. ! mutta ei jaksa edes harmistua- tai jos jaksaakin - niin vain hetkeksi. Ne ovat korjattavissa. 

Ulkona on aurinko !!!- näitä päiviä on ollut meillä vain pari aiemmin - tai kolme - koko kesänä ! Kyllä on kaivattu.

Varmaan perheen kuopus toi auringon tulessaan - hän on ollut Espanjan läkähdyttävässä kuumuudessa  pari viikkoa. Onneksi ei sitä hellettä tänne asti tuonut. Helle ei ole juttuni - se sopii vain rannalle. 

Mutta nyt ei malta enään olla tässä koneella .. nyt pihatyöt kutsuu  :) 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille - olen ymmärtänyt, että taitaa koko Suomi saada tänään aurinkoa. 

18 kommenttia:

 1. Joo, tää on jotenkin suorastaan outoa!! Kesää ei ole oikein edes ollu, ja nyt se on! Ihanaa, kun on ovet ja ikkunat levällään ja vein just lakanat ulos kuivumaan... =) Kivaa, kun sattui vapaapäivälle tämä ja viikonloppunakin on vissiin kivaa ilmaa luvattu ja mulla vapaata silloinkin!! =)

  Mukavaa kesäistä päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä kelistä on nauttinut täysin siemauksin - näin sitä osaa arvostaa kun meni niin säästeliääksi tuo aurinko :) Minäkin olen ymmärtänyt, että viikonloppuna pitäis paistaa lisää :)

   Poista
 2. Aurinkoa on ainakin vielä piisannut taivaan täydeltä. :) Ja ihana niin! kesä onkin enimmäkseen mennyt vesisadetta katsellen - ei siinäkään sinänsä mitään vikaa, mutta kyllä aurinko nyt tuntuu mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin sadesäät ovat kivoja ja maalle tarpeellisia, mutta tälle kesälle sitä on tullut kahden kesän edestä :))

   Poista
 3. Mä olen iloinen sun puolesta, että voit tänään nauttia auringosta. Mä vietän päivää täällä ilmastoidussa konttorissa. Illalla sitten istun terassilla, kun vilvoittava kesätuuli puhaltaa. Mä nautin siitä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on ollut pihalla touhuta - ihan tähän asti vain hellemekko päällä :))

   Poista
 4. Aurinko paistaa täälläkin ja mukava leppoinen tuulenvire käy......vihoinkin on kesä..:) Hellettä en kyllä kaipaa yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä perheen kuopus juuri kotiutui Espanjan läkähdyttävästä helteestä - koko ajan yli + 40 astetta - minä olisin kyllä ollut ihan tupella..

   Poista
 5. Pirkanmaallakin paistaa. Nautitaan nyt näistä päivistä.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin paistoi vielä aamupäivällä, mutta iltapäivällä rupesi pilvistymään ja sitten onkin sen jälkeen saatu sateita. Ovat varmaan mantereelle päin tulossa, joten viimeistään huomenna saatte tekin sateita, uskoisin. Mukavaa päivää kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille luvattiin yöksi sateita - juuri keräilin pyykit ja tyynyt yms. sisälle suojaan :) huomenna pitäsi olla poutapäivä, mutta pilvistä ://

   Poista
 7. Jee aurinko, miten mieli on heti niin paljon virkeämpi! Ihanaa nyt nautitaan, tätä ei varmasti kestä kauan.

  Aurinkooa huomiseen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sataakin taas vettä ;)) kiirettä pitää ja hommaa on vaikka kuinka - -silti johonkin väliin pitäis päästä mustikkaan ---- ja kun tulee se väli - niin sataa taivaan täydeltä :/..jospa viikonloppuna ..

   Poista
 8. Ihana aurinko, nyt se sitten näyttäytyy koko ajan kun ensi viikolla alkaa taas työt! No, ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana aurinko, nyt se sitten näyttäytyy koko ajan kun ensi viikolla alkaa taas työt! No, ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana aurinko, nyt se sitten näyttäytyy koko ajan kun ensi viikolla alkaa taas työt! No, ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIInpä :) miten hyvältä aurinko tuntuukaan, vaikka ajatukset ovat jo kovasti arjessa. Toivotaan, että saadaan paljon kauniita ja kuuluita syyspäiviä. Syksy on kiva vuodenaika.

   Poista