lauantai 5. syyskuuta 2015

"Kaikki on vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun"
Muutama sana kodin kaaoksesta - eli meillä ei ole keittiötä.

Maanantaina alkaa seinän purku tiskikaapin takaa - ja vielä ei tiedetä miten isosta rempasta on kyse - tosin tällä hetkellä tieto, että ei kovin iso eikä tarvi muutenkaan turhia huolehtia. Se tuntuu hyvältä. Onneksi huomasimme vahingon ajoissa - tai tiedä tuota, mutta huomasimme kuitenkin.

Tiskipöydän alla olevan kylmävesijohdon liitoskohdan kiristysmutteri oli hajennut ja tiputellut vettä hiljakseen maahan asti....! meni niin salakavalasti, että sitä ei jäänyt allaskaappiin (josta se olisi kyllä heti huomattu) vaan jatkoi putken takia tehdystä reästä suoraan lattialle  ja siitä maahan - ja seinäkin oli vaurionsa saanut.
Onneksi lusikkalaatikosta tuli tuoksu, joka huolestutti - ja paljasti, että kosteutta on jossakin liikaa.

Pinnaa kysyy tämä epäjärjestys - astioiden pesu kylppärissä - jääkaappi ja uuni perheen kuopuksen huoneessa ( se kun on keittiön naapurihuone) yms yms...!
Yllättävästi on vienyt "lanaan" kun koti ei ole järjestyksessä. Ahaa - minusta ei löydykään semmoista boheemia kuten olen kuvitellut !!! Jälleen opin jotain itsestäni.

Viikolla flunssa kaatoi vahvemman meistä petiin ja sinnittelyä se oli minullakin, mutta onneksi meni säikähdyksellä ohi ja päikkäreillä, mutta laahustaminen täällä sekamelskan keskellä tympii. Silti on ihana kun saadaan olla kotona, eikä tarvitse lähteä muualle asumaan. Tosin se totuus paljastuu vasta ensi maanantaina ..eli vielä voi olla, että lähdemmekin evakkoon...en jaksa stressata.On tässä tietenkin puolensakin - nyt tulee tehtyä "pientä pintaremppaa" jota on haaveillut jo jonkin aikaa - ..Vihdoinkin saan mustat kaapinovet keittiöön ...

ja tiskikaapin päälle ei enään tule kaappeja - vain isot vahvat lankkuhyllyt -niistä kuvia myöhemmin.

Inspiraation lähteet ovatkin sitten  nämä seuraavat :

Ja niin VAU - lattia - tosin tätä en ole ajatellut keittiöömme - ainakaan kovin vakavasti - ainakaan vielä - mutustellaan ;)Ja nuo ihanat roosan sävyt - ne vain on niin...

Ja syksyn merkkejä alkaa olla todenteolla ilmassa -  varpaita palelee ilman villasukkia ja puuhellalla on taas tärkeä  tehtävänsä - lämmittää nyt niin ankeaa keittiötä.

Mukavaa viikonloppua kaikille - jokaiselle näköistänsä - täällä selataan sisustuslehtiä ja heilutellaan maalitelaa :)26 kommenttia:

 1. Vesivahingot ovat aina yllättäviä ja ikäviä. Toisaalta niiden myötä on hyvä syy vähän muutenkin rempata. Itse olen tosi kärsimätön, kun jokin paikka remontin alla ja siitä aiheutuvaa pölyä ja roskaa väkisinkin kulkeutuu joka puolelle. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tämä vaiheessa oleminen ottaa hermoon, mutta ei ole vaihtoehtoja :/ Mukavaa viikonloppua sinne myös - toivottavasti ei satais :)

   Poista
 2. Syksyn merkit on kyllä niin ilmassa! Villasukat on jo ahkerassa käytössä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kurjaa keliä lupasi viikonlopuksi - syksy on tullut.

   Poista
 3. No ei niin pahaa, ettei jotakin hyvääkin asiassa...toivotaan nyt kuitenkin, että ei mitään isompaa remppaa tarvita!

  VastaaPoista
 4. voimia sinne remonttiin ! kurjiahan nuo vesi-vahingot on,mutt onneks huomasitte nytkin ajoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - ei kannata maalata piruja seinille :)

   Poista
 5. Ymmärrän, että perheelliselle tuottaa päänvaivaa ja muutakon vaivaa tuo keittoön puuttuminen. Ihania inspiraatiokuvia!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan,että remontti etenee ripeästi..Varmasti mieltä rassaava tilanne.tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. päivä mennyt keittiön seiniä maalatessa - :) osani teen minäkin..maanantaina sitten ammattimiesten vuoro :)

   Poista
 7. Tsemppiä remontin keskelle! Tiskaaminen kylppärissä on tuttua puuhaa ;) Me ollaan kohta vailla kylppäriä ja saunaa... saa nähdä miten hermo pitää :D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää ja välillä ei :) ainakin minulla..onneksi enemmän plussan puolella. Tseppiä sinne sinulle myös :)

   Poista
 8. Voimia rempan kanssa. Toivottavasti ei paljastu mitään ikäviä yllätyksiä ja saatte homman valmiiksi mahdollisimman pian. Mustat kaapin ovet näyttävät upeilta ♥ Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutaulumaalia ;) nyt on helppo kirjoittaa mitä kaapeista löytyy ;)) ja toimii muutenkin mahtavasti kyseinen maali- seinät saivat uuden pinnan eilen - paitsi kalkkimaalattu- siitä en luovu. Varpaatkin nyt ylös, ettei todellakaan tule mitään ikävää vastaan. Huomenna olemme paljon viisaampia.

   Poista
 9. Remppatsempit, toivottavasti ei tule eteen isoja yllätyksiä.
  Varasin tuon inspiskirjan kirjastosta, nuo kuvat g´herätivät mielenkiinnon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin herkku kirja - vaikka minulla on aika monta ja monenlaista kirjaa - tuohon aina palaan :))

   Poista
 10. Tsemppiä remppaan! Toivotaan, että etenee kivuttomasti ilman suurempia yllätyksiä!

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä remppaan! Toivotaan, että etenee kivuttomasti ilman suurempia yllätyksiä!

  VastaaPoista
 12. Myötätuulia remonttiin. Toivottavasti ei tule mitään isompia yllätyksiä. Vesivahingot kun voivat olla hankalia. Peukkuja! Ja on toisaalta kiva suunnitella uutta. Syysterveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tullut suurta remppaa, eikä mitään muutenkaan huolen aihetta - kuulin juuri :)

   Poista
 13. Voi mikä remontti täällä on meneillään, varmasti tulee tosi ihana! Inspiraatiokuvat olivat kyllä tosi kivoja :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 14. Voi mikä remontti täällä on meneillään, varmasti tulee tosi ihana! Inspiraatiokuvat olivat kyllä tosi kivoja :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ensi viikolla pitäisi tulla valmista - ainakin niiltä osin, että saa keittiön käyttöön :)) kyllä tässä sekamelskassa on sekin alkanut huvittamaan, että kaipaa jopa normaalia viikkosiivousta - nyt kun saa hyppiä tavaroiden yli ja keittiö on pitkin taloa :) Mukavaa viikonloppua sinulle myös - lupasi kauniita ilmoja:)

   Poista