maanantai 3. elokuuta 2015

Vielä juhlittiin synttäreitä :)

Tänään sain vieraakseni niin rakkaita tyttöjä  <3

Joskus on näitä ihania päiviä - sydämen kyllyydestä ja sitten vielä posti tuo minulle kuopukseni kortin ..!!EI paljon lisättävää  <3

Mukavaa viikonalkua teillekin ! 

Ps. ettei ihan liian vaaleanpunaista olisi niin tietty astianpesukone alkoi temppuilemaan - ja minä kun niin inhoan käsin tiskaamista !

17 kommenttia:

 1. <3 Ja saa olla oikein vaaleanpunaista <3 voi kökönkökkö, astianpesukone kun laukeaa, siinä menee hetki että saa uuden asennettua. :) Toivotaan ettei mene.

  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI pitäis vielä sanoa sopimusta irti - ostettiin kesällä 2012 ja toiminut moitteettomasti - nyt ei sitten vain lähde käyntiin - tai lähtee ja sitten tulee merkit : E1F8 !!! - siitähän heti tietää missä mennään .... onneksi huomenna arki ja saa ammattimiehen kiinni :)

   Poista
 2. Sinulla on ollut ihana päivä ja tuo kuopuksesi runo... ♥ Astianpesukone on niin välttämätön. Mä en myöskään pärjäis ilman sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä ilman pyykkikonetta :(( näin se menee :)

   Poista
 3. Suloista ja ihanaa <3
  juu, ja tiskari on pakko olla...elämä menee varsin hankalaksi ilman sitä ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana runo sillä jaksaa pitkään.

  VastaaPoista
 5. Ihana runo♥ Voi harmi tuota astianpesukonetta### aina jokin vempain pakkaa hajoamaan..
  Aurinkoista päivää sinulle kuitenkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se näitten koneiden kanssa on :(((. Pesin ison koneellisen pyykkiä kun olin katsonut,ettei melle sadetta tule tänään - kissan viikset - siellä sitä taas tulee - kaatamalla ja maahan asti. Kohta sitä on homeessa itsekkin.

   Poista
 6. Mitäpä koneista,kun on ihana kortti;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä - hoitoon lähti kone tänään - ja illalla sippas päältä ajettava :DD että näin - :) mutta aurinkoa on luvattu ja mieheni kuopus kotiutuu huomenna espanjasta - siinä on hyvään mieleen aihetta :)

   Poista
 7. Löysin sattumalta blogiisi...ihania elämän makuisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tervetuloa mukaan - toivottavasti et pety näihin turinoihin :)) minäkin löysin ihanaan blogiisi.

   Poista
 8. Voi kökkö noiden koneiden kanssa, mutta onneksi ilon aiheita löytyy. Itse nautin auringosta tänään. Samaa saan toivottavasti tehdä huomenakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä juuri - tässä on ollut tämmöinen - melkein suma näiden harmitusten kanssa. Meillä oli eilen aivan ihana ilma koko päivän ja iltamyöhään asti. Tänään alkoi lupaavasti ,mutta nyt on pilvessä :// Paistaisipa huomenna.. minä niin toivon ,..

   Poista
 9. Voi kökkö noiden koneiden kanssa, mutta onneksi ilon aiheita löytyy. Itse nautin auringosta tänään. Samaa saan toivottavasti tehdä huomenakin :)

  VastaaPoista