sunnuntai 2. elokuuta 2015

Elokuu...


Teimme pikaisen pyrähdyksen kaupunkiin - kissavahdiksi, tämän niin kovin ystävällisen näköisen kissan luokse. Tuosta kuvasta ei millään arvaisi miten sylivauva tämä mirri oli <3.

Kuvat on otettu siis Oulussa ja osa kissan kotoa.   Yksin kissa ei toki asu.. kyllä siellä laskut maksaa tyttäreni ja huolehtii kaikesta muutenkin  - tämä vain on ja nauttii kissanpäivistä !

Elokuu on kummallinen kuukausi - minusta melkein kuin tammikuu !

Tällä tarkoitan sitä tunnetta, että alkaa ikäänkuin uusi vuosi kun tulee syksy ja kesä alkaa olla takana. 

Onneksi elokuu on monesti kelien suhteen kesäinen - toivotaan näin.

Pakostakin vähän haikeana ynnää kulunutta kesää -  pakko myöntää, että kyllä minä olen ollut tähän sateeseen kyllästynyt. Varsinkin kun edessä on syksy ja silloinkin yleensä sataa.

Valittaa en tahdo, eikä ole aihettakaan. Kaikki on hyvin "omassa maailmassa", mutta kun uutisia seuraa ja lehtiä lukee niin ahdistaa. Ei sais, mutta kyllä se vain niin tekee.

Hyvänen aika, että se on meille ihmisille vaikeaa - se sovussa eläminen. 
En mieti enempää tälle iltaa - menen takaisin kuplaani ja haen kirjan - takassa on tuli ja jalassa villasukat - vielä on kesää jäljellä.

Mukavaa sunnuntai- iltaa teille <3


9 kommenttia:

 1. Ooh mikä nalle aarre ja suloinen kissu ja herkuille peukut. Täällä on kova nälkä juuri nyt ja puntaroin syönkö lisää iltapalaa vai sulattelenko. :) Nyt iski nälkä oikein kunnolla.

  Ihania unia Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jo kolmannen kerran saman unen ;) että myöhästyn töistä - että olen hukannut työpaikan avaimet ja kaikki salasanat - näillä mennään :D

   Poista
 2. Kuvaa hyvin tätä kesää tuo takkatuli ja villasukat.Harmittaa,kun koululaisilta lomat päättyy ja ulkouinnit ovat lähes jääneet..Sateen vuoksi ulkoilu on muutenkin jäänyt vähiin edellisiin kesiin verrattuna.Tästä olikin Kalevassa juttua,että koululaiset voivat olla väsyneempiä tänä syksynä.Aurinkoenergia on jäänyt saamatta..Samalla tavalla voi tietenkin vaikuttaa meihin aikuisiin.Olen aina tykännyt syksystä.Olisipa se kuulas ja vähäsateinen.Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mi nustakin syksy on kiva vuodenaika - mutta jos vettä lotisee joka päivä niin sitten ei. Uskon, että kyllä se vähän voi meissä aikuisissakin näkyä tämä auringottomuus :( heinäkuussa taisi sataa lähes joka päivä- oisko ollut korkeintaan 2-3 sadetonta päivää. Toivotaan, että syksy antaa sittten parastaan :)

   Poista
 3. Tämän kesän säät on loppujen lopuksi aika pieni murhe, kun tarkemmin ajattelee. Toki monelle auringonpalvojalle tämä on suuri asia. Tiedän niitäkin. Itse en myöskään valita. Laitan lisää vaatetta päälle, jos palelee. Vielä ei ole kyllä paljon tarvinut lisäillä, kun olen niin lämminverinen. Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - auringonotto on kyllä aika vaarallista puuhaa - ja tänä päivänä siitä on jo tietoakin. Se ei ole koskaan ollut minunkaan juttuni. Minä olen kyllä aurinkoa silti kaivannut, mutta hellettä en niinkään. Sinulla alkoikin työt- voimia sinne - minä saan vielä tämän viikon ottaa rennosti.

   Poista
 4. Tykkään elokuusta ja tykkään syksystä....takkatulesta ja kynttilöistä. Vaikka tykkäänhän minä keväästäkin ja talvesta..:)

  VastaaPoista
 5. Voi kissula miten ihana virnistys :)

  VastaaPoista