lauantai 8. elokuuta 2015

Nyt on arki lähellä !

Nyt on arki lähellä ... 

Valitettavaa ei kesästä ole kuin kelit- vaikka pidän itseäni aikalailla positiivisena ihmisenä niin kyllä ehti ottaa koville. Helteitä en ole kaivannut, mutta aurinkoa olen.

Mielestäni sadetta saadaan kyllä syksyllä ihan tarpeeksi. Kesällä olisi vähempikin riittänyt. Iloitsen kuitenkin niistä muutamista päivistä milloin aurinko on meitä hellinyt - edes sen verran.

Syksy voi olla kovinkin kaunis - ainakin ensimakua ovat antaneet nämä viimepäivät  .. on ollut lämmintä ja aurinkokin on jaksanut paistaa - ainakin puolipäivää...:)

Työt alkavat maanantaina  ja siihen on tottuminen, että kello määrää tahdin. Pikkuisen tuntuu haikealta ja vähän  apealtakin - vaikka työ on mieluisaa ja jopa se arjen tuoma ryhti tervetullutta - silti näitä mietteitä puskee pintaan aina tässä paikassa. Näin se menee. 

Iltaisin on usva noussut pellon reunaan - ja siitä minä niin tykkään - minusta siinä on jotain taianomaista !
Yhtäkkiä talossa sisällä tarvitaan sähkövalot - 


Viikonlopun alkaessa sain ystävän kylään ...
 On naurettu - saunottu - lenkkeilty - käyty pikaiseen piknikillä vanhan maalaistalon portailla - oltu vain ja juteltu - päivitetty asiat ja kuulumiset - 


Yksin ei hän tullut - mukana tuli vanha koirarouva - joka kulmiaan nosteli kun naisia nauratti - ajatteli varmaan, että mitä tyhjänpäiväistä :))

Meille teki hyvää - nyt voi taas arkeen sukeltaa ...             Jos voisin jäädä tähän, 
             kun kaikkialla soi,
             kun niitty usvan alla
             hiljaa unelmoi.

            Jos voisin jäädä tähän,
            kun laulaa kesäyö,
            kun tuoksuu tuore heinäkuu
            ja alkaa tuulen työ.

            Ja vaikka en voi jäädä, 
            se kaikki minuu jää,
            yökehrääjien ääni
            ja kaislan hento pää.

            ( Anna - Mari Kaskinen)
             Ruohonkorren keveyttä

22 kommenttia:

 1. A-M Kaskinen on yksi lempi ruonoilijoistani!...ja nuo heinäseipäät♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo heinäseipäät tulivat ihan hetken päähänpistosta - kun niitettiin pellon reunaa :)) tykkään niin :)) tuo runo jotenkin puhutteli nyt tosi vahvasti.

   Poista
 2. Ihania kuvia <3 Palaa näihin kesäkuviin,kun tarvitset arkeen lisäenergiaa :) Toivotaan kuulasta syksyä.

  VastaaPoista
 3. Suloinen postaus ja nuo heinäseipäät! Nyt minulle tuli taas kerran niin kova ikävä supisuomalaiseen ympäristöön!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle henäseipäät ovat jotain niin kaunista ja romanttista. Koskaan en ole entisenä kaupunkilaisena pellolla töissä ollut - ehkä siksikin :)

   Poista
 4. Todella upeita kuvia jälleen kerran. Ei voi muuta kuin ihailla. Nuo usvakuvat ovat kyllä minustakin sykähdyttävän kauniita. Kesä oli ja meni. Minulla on jo aika syksyinen fiilis. Tsemppiä työarkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä <3 - onneksi minäkin pidän syksystä - mutta jos siitä tulee sateinen niin en kyllä tiedä mistä sen virran poimii.....!

   Poista
 5. Lomailu on kivaa, mutta se arkeenpaluu aina ottaa aikansa. Meillä tosin ekaluokkalainen ei meinaa malttaa, että loma loppuisi ja koulu alkaisi. Ihastuttavia tunnelmia kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih - ekaluokkalaiset ovat niin <3 kun niitä näkee tuolla koulun käytävillä sitä aina ihmettelee, että ovatko todella noin pieniä.. ja niin tosissaan. Siitä se alkaa. Onnea hänelle tulevalle koulutielle.

   Poista
 6. Kaunis runo, joka sopii myös minulle juuri nyt. Ja pakkohan noita ihania kuvia on myös kehua! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Kaunis runo, joka sopii myös minulle juuri nyt. Ja pakkohan noita ihania kuvia on myös kehua! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Kaunis runo, joka sopii myös minulle juuri nyt. Ja pakkohan noita ihania kuvia on myös kehua! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ! siis kaunis runo - tänään olikin ihana ilma - kelit alkaa lämmetä kun työt alkaa :))

   Poista
 9. Jäätävän hienoja kuvia. Ikävä maalle iski kuin salama ja eihän tässä muuta voi kuin järjestellä reissua maaseudulle. Pitää siis soitella anopille :D

  Tsemppiä arkeen. Pian se alkaa sujumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa niin kauniit ilmatkin, että ehdottomasti kannattaa olla anoppilaan yhteyksissä:))

   Poista
 10. Heinää seipäillä - niin nostalgista! Hienot usvakuvat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän chileläinen miniä kyseli, että miksi täällä laitetaan heinää tikkuihin :)) ne ovat kyllä sitä - nostalgista :)

   Poista
 11. Mukavaa arkea, ja nyt tosin jo voi kait toivotella hyvää viikonloppua ;) Meilläkin on taas arki alkanut ja onhan tähän taas vähän totuttelemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua sinnekin - kyllä sitä on päikkärit välillä olleet tarpeen, mutta viikon saldo on ehdottomasti plussan puolella. Huvittaa vain, että nyt sitten hellettä puskee kun koulut alkoi ---..ja niin sitä koko kesä odotettiin :) Noh, nautitaan nyt miten voidaan.

   Poista
 12. Voi että noita kaikkia pyykkejä narulla ja mukikin, ihania Marimekon juttuja. Olen aivan hirvittävästi tykästynyt tuohon en muista sarjan nimeä, mustavalkoiseen astiastoon ja haluaisin kovasti niitä meillekin. :) Anne sinulla vaan on täydellinen maku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi - olisikin - täydellinen maku .. tai mikä se sitten onkaan :))) ovat Oiva siirtolapuutarhasarjaa ja ostan kupit marimekosta - eivät hintaa itke kun ostaa silloin tällöin- ovat kyllä minun ykköskuppeja - siellä on toinen toistaan kauniimpia ja niillä voi kattaa kivasti pöydän vaikka eivät kaikki olekaan samaa kuviota. Meillä tulossa keittiöremppa ja lahjakortti lapsilta odottaa malttamattomana, että pääsen rempan jälkeen hakemaan lisää ;) kuppeja kun ei ole koskaan liikaa ;)

   Poista