sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Rentoilua kerrakseen ... !

Rento viikonloppu alkaa kääntymään lopuilleen ... 

Kummallista, mutta totta - aina temmikuu alkaa terveellisillä herkuilla - miksi se ei voisi kestää sinne seuraavaan joulukuuhun asti ... ?En ole kova osteleen - enkä kulje kirppareilla ( kadehdin ihmisiä jotka tekevät sieltä löytöjä ... minä en oikein sitä taiteenlajia osaa - johtuneen ehkä siitäkin, että en tykkää shoppailla)

Mutta .. heikkoutensa kullakin ja minulla ne ovat kirjat - 

Kävimme tänään kyläilemässä ja kukkakaupan yhteydessä oli kirja - ale !!! paha - todella paha kun minusta kyse ..

Mukaani sattui pari löytöä ...

Toinen kirja oli tuttu entuudestaan - olen sen ostanu vuosia sitten tyttärelleni ja nyt tahdoin omankin.

Itselläni ei ole tatuointeja ja tuskinpa laitankaan - mutta silti ihailen näitä ja niiden taakse kätkeytyneitä tarinoita. Taidetta iholla <3

Ja sitten ....


Melkein tuli kesää ikävä, melkein ...!

12 kommenttia:

 1. Olen jo ajat sitten luovuttanut kirpparilöytöjen metsästyksen suhteen ja todennut, että ei vaan näytä olevan mun alaa :). Sen paremmin kuin muukaan shoppailu. (Tänään ajettiin aikamme kuluksi miehen kanssa (mies tosin olis varmaan keksinyt parempaakin tekemistä, mutta kiltisti lähti mukaan...) Ikeassa käymään, mutta niin vaan tultiin sieltäkin tyhjin käsin takaisin. Vatsat täynnä lihapullia tosin :). Ei vaan enää kertakaikkiaan tule ostettua mitään, mitä ei oikeasti tarvi tai mille ei ole selkeää paikkaa. Paremminkin olis tarpeen hankkiutua niin paljosta nurkkiin jääneestä turhasta eroon, mutta jotenkin se on muka niin työlästä. Ja mitä kauemmin sitä vetkuttaa, sitä enemmän kaikki "vanhenee", eikä enää kelpaa kenellekään).

  Ihana tuo viimeinen kuva. Siitä todellakin tuli ikävä kesää. Mutta onpahan mitä odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan itsekin ihan saman - mieluimmin annan pois kuin ostan - onneksi on tätä "kakaralaumaa" joille jakaa :)) mutta kirjojen suhteen ei onnistu - aina vain sama jatkuu- sitten katselen seiniä mihin lisähyllyjä laitettais ;)

   Poista
 2. Oikein mielenkiintoisen oloiset kirjat :) Ja nyt tekee mieli banaaneja ja kiivejä. Onneksi on vaihtoehtoisesti omenaa ja appelsiineja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiivi kuulemma antaa hyvät yöunet ;) en tiedä onko perää, mutta olen aika hyvin nukkunut viime aikoina - tahdon uskoa :)

   Poista
 3. Ei paha ollenkaan :) Pitäähän sitä jotain shoppailla ja itseään hemmotella.Kirjat näyttää kyllä mielenkiintoisilta,mielelläni ne selaisin ja katselisin persoonallisia kuvia..näin laiskana sunnuntaina.

  VastaaPoista
 4. No mutta aivan upeat kirjat olet löytänyt. <3 Valitettavasti myös nekin ovat intohimojani. <3

  VastaaPoista
 5. Onpa kyllä hyvät kirjalöydöt, kauniita kuvia. Tuo H niin kuin huvila viehättäisi erityisesti, se kun sopisi K niin kuin koti kirjan kaveriksi. Noh, ehkä se tulee jostain vastaan joskus. Mikäli niin on tarkoitus :)

  VastaaPoista
 6. Minulta puuttu se k niinkuin koti - jospa nyt kumpikin kohtais puuttuvat :)

  VastaaPoista
 7. Minähän sain sinut aikanaan ainakin yhdelle kirpparikierrokselle, jossa löysimme sinulle vaikka ja mitä, muistatko?! Löysin sinulle paremmin vaatteita kuin itselleni ja lupauduin sulle oppaaksi. Kirppareilla kiertely ei ole kaikkien juttu, eikä se väkisellä mukavaksi muutu. Itse olen parantumaton kirpparipenkoja, mutta jäänyt minullakin viime aikoina kovin vähälle. Uskon (ja toivon) tämän tauon olevan vain väliaikaista. Olen myynyt pois turhaa tavaraa ja siksi varmaan ei ole nyt tehnyt mieli hankkia "uutta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sait :)) sen jälkeen en varmaan ole käynytkään ... se on ihan selvästi sellainen laji, että tarvitsen oppaan mukaan :))

   Poista