tiistai 6. tammikuuta 2015


Oli vielä palattava blogiin, vaikka luulin, että eilinen on loman viimeinen postaus.

Ensiksikin,,, AURINKO PAISTAA  - luonto näyttää lapsuuden satukirjoilta - miten ihanaa onkaan tarpoa tuolla pitkin peltoja - ainoa ääni on pakkasen narskunta kenkien alla ja tikan terävä koputtelu mäntypuissa.

Voisin tykätä tämmöisestä - kokonaisen talven verran ;)

Loma on ollut pitkä, mutta ei yhtään liikaa - kamala tunnustaa, että olisin viihtynyt vielä tämänkin viikon.

Syy miksi tänne vielä palasin tänään on se, että tahdon kiittää uusia lukijoitani... huomasin, että teitä on tullut lisää  <3 

Suosittelen menemään ulos - laittakaan vain kunnolla kampetta niskaan :) aurinkohoito tekee varmasti terää kaikille pimeän syksyn jälkeen !


8 kommenttia:

 1. Oi että miten tunnelmallisia kuvia, mikä ihana tupa jonne aurinko pilkistää. <3 Täällä Porvoossa saamme myöskin nauttia auringosta. <3

  Mukavaa loppiaista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suksille tekis mieli - pitää lähteä kokeileen, että pysyykö sitä pystyssä lainkaan vaan onko se minulle turvallisempaa kun on polvia myöten lumessa ;) Taitaa olla koko pienessä maassamme nyt aurinkoa - huomiselle onkin luvattu lunta ja lauhtuvaa- ei paha sekään - paitsi työmatkojen takia ..

   Poista
 2. Aijai ihanat kuvat ja samt fiilikset täällä. Rakastasin kyllä niin talvea jos sää olisi useammin tällänen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat - kävimme hiihtämässä 5 km auringonlaskun maalaamassa maisemassa - kyllä nämä vuodenajat ovat meille suuri rikkaus.

   Poista
 3. Tänään oli kyllä hieno päivä. Aurinkoa, lunta ja pakkasta. Näyttää niin kauniilta tuo kuva keittiönurkkauksesta, johon aurinko paistaa. Ihana tunnelma ja kaunista teillä muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään onkin lähdetty aamulla pimeällä töihin ja tultu pimeässä kotiin - niin ja lunta pyryttää taivaan täydeltä - en valita - kivaa se on tämmöinenkin keli - viikonloput pitää sitten nauttia valosta :)..niin ja kiitos kauniista sanoista :)

   Poista
 4. Hyväne aika! Siellähän paistaa aurinko! Täällä paukkupakkaset, eikä aurinkoa näy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt se hyvästi piilossa meilläkin - lunta sataa viistosti ja kunnolla paljon :)

   Poista