lauantai 3. tammikuuta 2015

Maantiellä ...!


Tänään kotiuduimme ... kilometrejä tuli n.800 ja keli oli kokoajan ihan kurja. Räntää ja vettä, lunta.
Matkan tarkoitus oli meidän lapset. Niitä sitten pudoteltiin ja jätettiin matkan varrelle ... ! 

Muuttokuormasta oli kyse ja joululiikenteen palautuksesta.

Kertokaapa äidit ja isät, että mikä olisi tässä maailmassa tärkeämpää kuin tämä jälkikasvu ;) ei mikään.  . . näin minä sen ainakin koen. 


6 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat... niin tammikuiset 2015! Mitä äidit ja isät eivät tekisi jälkikasvunsa hyväksi. Muuttomatkoja ja palautuksia... elämän erilaisia, tärkeitä asioita!
  Valoisaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 2. No ei kyllä mikään voisi olla tärkeämpää<3Mekin aikoinaan kuljetettiin lapsia etelä-suomeen.Välillä ajettiin 1200km ja parin päivän kuluttua uudestaan.Ja niin vain jaksettiin.Nyt nämä isoimmat lapset ovat jo nuoria aikuisia ja kuljettamiset loppuneet.Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on meilläkin - aika harvassa on tämmöiset matkat näissä merkeissä - ovat jo vuosia hoitaneet itse - välillä on sitten ilo olla avuksi kun tulee tosiasiat vastaan :) eli niinkuin nyt, että ei vain heidän pienessä autossaan ollut peräkoukkua ;)

   Poista
 3. Tärkeintähän toi jälkikasvu on ja siksi mekin asumme Ahvenanmaalla, eikä Turussa. Näin meillä on edes toinen tyttäristä perheineen lähellä, kun toinen perheineen asuu tuhannen kilometrin päässä meistä!

  VastaaPoista
 4. Jopas teillä tulikin matkaa. Onneksi selvisitte turvallisesti kotiin. Vanhemmuudesta minulla ei kokemusta ole, mutta omiin vanhempiini liittyvien kokemusten pohjalta olen kanssasi samaa meiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :) kaikki ollaan jonkun lapsia :) ja toiset ovat vanhempia, toiset ei. Omasta tahdosta tai tahtomattaan. Näkökantoja riittää moneen lähtöön :)

   Poista