lauantai 10. tammikuuta 2015

Lauantai

Tänään aamupäivällä minä olen bongaillut tipuja :) istunut tukka takussa aamutakissani kahvipöydässä ja kytännyt.

Muistanut taas kuinka näistä pidänkään.

Aamu alkoi muutenkin vähän eritavalla kuin tavallisesti - meiltä oli toistamiseen sähköt pois tälle talvelle - sama homma kuin viime maanantaina, että sähkökatkosta todellakin kesti tunteja...

Ei se vapaapäivänä eloa haitannut, kuten aiemminkin totesin, mutta oli se kiva ne saada takaisin. Nyt ovat kelit olleet niin haastavia, että ongelmia on tällä saralla riittänyt maaseudulla.

Kulunut tynkäarkiviikko mennä vilahti - miten päivät ylipäätään niin nykyisin vilahtaa ??
Rytmin muutos silti teki tehtävänsä ja unta ei tarvinnut eilen illalla odotella. 

Tänään on ohjelmassa muutakin kuin lintujen kyttäystä eli tarkoitus olisi käydä ulkoiluttamassa suksia .. ja sitten lämmittää pihasauna - kirjakin odottaa lukijaansa, joten tämän päivän lauantain rento suunnitelma on tässä.

Sitten vähän toisenlaista asiaa ...

Posti toi viikolla Dekon.

Välillä tulee vastaan niin ihania koteja, että niitä vain katselee ja huokailee --- pakko näyttää teillekin :
Tässä nämä rento ote ja boheemisuus iskee minuun ja lujaa - koti näyttää niin elävältä...Silti harkitulta. 

Kodissa asuu sisustusarkkitehti Eliisa Korpijärvi.

Ei ole lisättävää .... minä pidin - nappaako teillä yhtään ?
9 kommenttia:

 1. Nappaa! näyttää niin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tykkään lehden sivuilla esitetystä sisustuksesta.
  Voi, varmaan ihanaa kun pääsee hiihtämään. Täällä tulee tälläkin hetkellä vettä. Mukavaa ja tunnelmallista lauantai-iltaa teille!

  VastaaPoista
 3. Tykkään noista tuoleista ja muutenkin tunnelmasta, kuvan kodissa on elämänmakua.
  Vai teillä sähköt eivät aina pelitä, se on harmillista. Toivon parempaa ja sähköisempää talvea. Mutta että hiihtämään... täällä Turun kulmilla siitä ei voi haaveillakaan. Ja hienoja lintukuvia olet napannut.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tykkään ja nappaa.Ihanan kodikkaalta näyttää..ja paljon yksityiskohtia mitä jää katselemaan.Hiihtolenkki ja pihasauna,aiai <3

  VastaaPoista
 5. Hei kristiina, Tuulia ja Anne :) kiitos kommenteista. Täällä on nyt ilmat niin vaihdelleen - välillä plussaa ja välillä lunta ja pakkasta - ja se on sitten haastetta antanut. Lumitilanne on hyvä ja meidän kylän ladut ovat kunnossa. Pihasauna on meidän aarteemme kaikessa vaatimattomuudessaan - hipsimme talven aikana sitten sisälle suihkuun. SIellä vain on niin oma tunnelmansa, että sitä ei ihan millään sähkösaunassa tavoita. Ensi kesänä saunaa vähän pintarempataan ja lisätään pari ikkunaa.Mukavaa sunnuntaita teille kaikille <3

  VastaaPoista
 6. Bongailu ei ole yhtään hullumpi tapa viettää aamua. Suloisia lintuja :)

  Deko tulla tupsahti muuten minullekin. Tuossa asunnossa oli paljon viehättäviä juttuja, mutta ihan kaikkinensa se ei minuun kolahtanut. Ehkä se oli tuo seinien taide, joka ei ihan minun makuuni ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen lisäsimme heille ruokaa ja nyt käy vilinä :)) keväällä sitten tuleekin oravat ;) tekevät jos mitä ilkeyttä ja ovat silti niin nättejä. Minulla tuossa varmaan juurikin taulut olivat osa "kolahtamiseen" :)) Minulle tulee myös lehti Lantliv - ja se on kyllä tosi mieluinen.

   Poista
 7. Näin ne maut ovat erilaisia - ja hyvä niin. Eikös vaan? :)

  VastaaPoista