keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Käsitöitä kynttilänvalossa ;)

Pitkästä pitkästä aikaan minä ostin lankaa ...
Se tulee aina joskus - himo virkata ja himo kutoa - ja yhtä nopeaa kuin se tulee ... se myös menee.
Nyt kuitenkin eletään sitä vaihetta, että inspistää ...

Ja kun minä katsoin samalla telkkaria ja poltin kynttilöitä niin ...
perheen kuopus toi minulle tälläisen pienen kätevän lampun joka kohdistu valon suoraan kohteeseen :DLukulaseja en vielä tarvitse, mutta olen täysin varautunut , että sen aika voi olla milloin vain -
Ihan näin pimeää ei sentään ollut ... !

Ei ole viisasta enään istua koneella - muutama kotiaskare odottaa vielä tekijäänsä ja aamut ovat vaikeita heräämisen suhteen - miten se onkin niin, että juuri ja vain silloin se uni onkin niin makeaa !

Viikko on taas kääntymässä lopuilleen ja viikonloppu häämöttää - vielä on monta asiaa ja velvollisuutta ennen sitä, mutta sieltä se tulee ... ja valo lisääntyy joka päivä - naiselle joka silti rakastaa kynttilän valoa - onko ristiriitaa -  olkoot  vain.

Mukavaa loppuviikkoa teille kaikki ihanat <3

5 kommenttia:

 1. Täällä on samat mietteet käsitöiden suhteen. Ainakaan yli vuoteen en ole mitään saanut aikaiseksi, mutta nyt sattui silmiini isoäidin neliöistä tehdyn torkkupeiton malli ja siitä tuli innostus yrittää tehdä sellaista. Saa nähdä miten monta neliötä jaksan. No muutamasta neliöstä tulee ainakin jo peitto lapsenlapsen nukelle :)
  Samoin sinulle, mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä..tulee ja menee.Se innostus käsitöihin siis =) Pitäisikin katsoa kaapeista,mitä satuin viime talvena aloittamaan ja viitsiskö innostua tekemään loppuun.Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pikkuisen on taas intoa vienyt vihlova olkapää - saapa nähdä ehtiikö tässä edes kyllästyä ..:/

  VastaaPoista
 4. Kaunista lankaa ja kaunista jälkeä. Mitä tuosta on tulossa? Sukat, lapaset vai jotain ihan muuta? Itse en ole kovin taitava neulomaan tai virkkaamaan. Se taito jäi äidiltä perimättä, mikä on suuri harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan säärystintä pukkaa :)) pidän paljon hameita ja on tosi kätevää vetää säärystimet sukkahousujen päälle :) ei ihan heti ulkona palella :)..tänään olen kyllä joka välissä kutonut - välillä tuunannut huonekaluja ja välillä kutonut - joskus on näitä päiviä - :)) huomenna sitten buranaa olkapäävaivaan ja lepoa ;)

   Poista