lauantai 22. marraskuuta 2014

Maalia, maalia --- ja vielä lisää maalia !!!

   En tiedä mistä johtuu, mutta hirvittävästi olisi virtaa kodin ehostukselle - onneksi musta maali loppui kesken ja päätä alkoi särkeä - kyllä ne minullekin tulee rajat vastaan ;)ANNIE SLOAN Chalk Paint maalit  ovat saaneet sijansa meillä -  ja kun värit olivat ihan liian ärtsyt niin sekoittelin vähän - Coyntry Frenchiin  (väri helmi)---- pienellä riskillä, mutta hyvä tuli.

 Minulle oli jo vanha tuttava väri nimeltään laasti ( Coyntry French)- ja  uusi tuttavuus sävy helmi - helmi myös oli hienoinen pettymys, verrattuna laastiin - joten sotkin sekaisin Chalkin kans...  harmaata, sinistä ja vihreää - hyvä tuli.Tulikohan tästä sepustuksestakin sekavaa? 

Helmen koostumus ei ollut kummoinen - vetinen ja kuplainen., vaikkakin tein sen kuten aiemmin laastinkin kanssa - jokin ei natsannut. Aion vielä sitä valmistajalta kysellä kun ehdin ;)
Mutta sävystä tuli mitä etsinkin ja pettymys helmen laatuun oli tiessään - kyllä hätä keinot keksii ;)


idean äiti ... tai äidit ... !


Mutta loppujen lopuksi olen myös hyvin mustavalkoinen tyyppi, vai mitä olette mieltä tästä ?Noh, ehkä ei ihan mustavalkoinen ...

Harmikseni tämä musta loppui kesken ja joudun "jatkoja eteiseen" odottamaan viikolle - eipä haittaa -  lepoa huutaa kroppa ja kipeä pää.

Onhan tämän nyt ihan mielipuolista - syödä aamupuuro rempan keskellä - mutta minkäs teet :DImuri laulaa kuopuksen huoneessa ja lunta sataa ulkona -  keittiössä tuoksuu kaalikääryleet - nyt kehräisin jos olisin kissa ;)

Huomenna olisi yhdet synttärit ja yhdet tuparit ! - sitä odotamme.

Oikein mukavaa lauantaita teille muillekin !

3 kommenttia:

  1. Maalilla saa ihmeitä aikaan ja maistuu se aamupuuro remontinkin keskellä hyvältä. Nim. 18 remonttikokemus 😉

    VastaaPoista
  2. Hienoa jälkeä siellä syntyy. Harmi vaan että sait päänsäryn. Ehkä pieni lenkki lumipyryssä sen parantaisi. Mukavaa iltaa sinne päin!

    VastaaPoista