sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Hetki ennen säpinää ...Siivosin kotia ja kuljin kameran kanssa - välillä sitä katselee omaa huusholliaan ihan vieraiden silmin .. oli pakko näpsästä muutama kuva Taulu on vessan seinällä -kuka sanoo, ettei siellä voisi olla tauluja !!!Olen aina pitänyt ketuista - johtuukohan siitä, että minun rakkain leluni oli kettu - muut leikkivät nukeilla ja minä työnsin vaunuissa kettua - annoin sille nimeksi Kiti ja leikin sen ihan puhki.

 Muistan aina kun kadulla vaunuja työntäessäni kohtelias rouvashenkilö pysähtyi juttelemaan "pikkuäidin" kanssa ja tahtoi vilkaista "vauvaani "vaunun kätköistä ... Ilmeen rouvalla muistan vieläkin kun siellä makasi röyhelöhatussa rähjäinen ketturukka ... !

 Silloin ajattelin varmaan, että ehkä "vauvani" onkin vähän erikoisempi - tai siksi niin erityinen kuten Pikku Prinssi ketulle kertoi ;)
Minun blogini ei ole sisustusblogi ja olenkin sellainen elämäntapasisustaja ;) jotain sinne ja jotain tänne - omasta mielestäni aika rennolla kädellä ja silmällä - rosoisuus ja epätäydellisyys saa näkyä .

Mutta minusta ihan paras tapa rentoutua on kuppi hyvää kahvia ja sisustuslehdet tai ohjelmat - joten kait se jonkinlainen "penkkiharrastus" on tai "sohvaharrastus" ...Kyllä se penkkiurheilun voittaa - mielestäni !

Muutama kuva eiliseltä 


Valitettavasti tänään on näyttänyt sumuiselta ja lauhalta - tosin pidän tästäkin ilmasta ... 


Sävyt säväyttävät,vaikka kuva ei laadultaa olekaan paras mahdollinen - Ylihuomenna jo kuulemma sataa vettä ja seuraavan kerran lunta on luvattu vasta tammikuussa. Toivottavasti tämä ei pidä paikkaansa - niin kovasti minä talvesta pidän. . . ja lumesta.

Siivouspäivistä on etunsa ... löysin rakkaan tupsulakkini ja sekin yksi syy siihen, että antaisi nyt vain pakkasen paukkua :)


Pian meidän kodin täyttää säpinä ja isänpäivän juhlintaan sekoittuu entistä enemmän onnea ja kiitollisuutta - ja mahtuu tähän yhdet synttäritkin.

Tunnen myös haikeutta ja surua ja oman isän ikävää, mutta elämän kierto on hyväksyttävä. Kuolemalle emme voi mitään. Tunenn myös kiitollisuutta lasteni isälle. Valitsin aikanaan hyvän isän heille. Olen myös ehdottomasti sitä mieltä, että mieheni lapsilla on todella hyvä ja rakastava isä. 
Nämäkään eivät ole itsestäänselvyyksiä.Toivotan kaikille hyvää isänpäivää, olen ehdottomasti sitä mieltä, että isät ovat päivänsä ansainneet !


14 kommenttia:

 1. Taulu on meilläkin vessassa ja kristallikruunu. Kruunua olen kyllä aatellut ottaa välillä pois..:)

  VastaaPoista
 2. Ihana kettutyyny. Meillä on pienimmäisellä kettuleluja. Se on kivasti erilainen hahmo :). Noissa ulkokuvissasi lumi näyttää vielä niin ihanan keveältä ja kauniilta. Nyt ulkona on enää märkiä riepuja, nyyh! Mukavaa pyhän jatkoa sinne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luulen, että se juuri tekee ketusta niin viehkon - sen muoto ja väri.. kaunis eläin.

   Poista
  2. niin ja oikein ihanaa päivää sinne teille myös !

   Poista
 3. Oi aivan tosi nättiä ja raikasta kaikkiaan. Ja tuo kettutyyny -> pakahdun :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat lumiset maisemat siellä. Toivotaan että sääennustukset eivät pidä paikkaansa ja lumi pysyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kehnolta näyttää - vettä tihuuttaa jo kunnolla :(

   Poista
 5. Voi mikä ihana kettutarina <3. Voin tosiaan kuvitella vaunuihin kurkanneen rouvan ilmeen :). (Meidän vanhemmalla pojalla oli unileluina aina työkaluja. Muut vei tarhaan jonkun pehmolelun tai unirievun, mutta poika otti mukaansa yleensä jakarin, ruuvimeisselin ja vasaran :)).

  Ja kodikkaan näköinen koti teillä. Justiin sellainen, josta näkee, että se on onnellinen. Vaikka itse olen sisustusalalla, en tykkää "sisustamisesta". Siis sellaisesta, että kaikki harkitaan liian tarkkaan. Kotona pitää saada olla ja elää justiin niinkuin tykkää ja siihen harvemmin liian huolitellut jutut antaa mahdollisuutta.

  Myös pipo on ihana ja kivaa nähdä sun kasvot, kun ne tuossa profiilikuvan lierilakissa on vähän piilossa :)

  VastaaPoista
 6. Hei :) Tuo oli ihan parasta tuo jakari, ruuvimeisseli ja vasara.
  Minusta tuntuu, että jos oikein tietää mitä itse kotiinsa tahtoo niin ei niin kovasti tarvitse sisustaa ; ) jos ymmärrät mitä tarkoitan :)
  Juu, ei sitä aina jaksa lakki silmillä olla :) pipo ainakaan - tulee kuuma.
  Kiitos kauniista sanoistasi - kummasti se lämmittää.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen kettutyttö :) Minusta on tullut sellainen vasta muutama vuosi sitten, kun täällä kotimme lähettyvillä juoksee kettu, se on tullut muutaman kerran ihan pihalle saakka. Nätti, punaturkkinen, muhkeahäntäinen kettu.
  Kiva kettutarina sinulla ja kivoja kuvia. Ja vessankin saa sisustaa. Kodikasta teillä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista