torstai 20. marraskuuta 2014

4737

Kulkutaudin uhrina ... tähän aikaan vuodesta liikkuu mahapöpöjä ja ne nyt sitten valitsivat minut ... !

Ja kun nyt kerran vessa tuli tärkeimmäksi huoneekseni niin siitä muutama sana.

Meillä on vessassa valkoiset lautaseinät - ja olen ne maalannut jokunen vuosi sitten - omasta mielestäni niin ihanan raikkaaksi, mutta jokin tökki.

Kunnes törmäsin koodiin 4737 blogissa vihreätalo.com ! ja sen jälkeen on pakko sanoa, että sävyllä on valiä... 

IHANA LÖYTÖ ja samaan koodiin törmäsin blogissa http://www.diagnoosisisustusmania.blogspot.com ... kuinkas ollakaan nämä blogien pitäjät ovat siskoksia ja molemmilla on kyllä todella kivat blogit.

Tämä valkoinen todellakin taittaa sävyn lämpimäksi  - ei kalseaksi niinkuin ennen ... kun ainakin näillä näkymin aion vessani valkoisena pitää. Koskaan ei voi tietää jatkoista.Se on ihan pakko myös mainita, että jo monta vuotta olen blogeista saanut parhaat neuvot ja ideat - 
ja paljon muutakin iloa.


Mutta tällä mennään nyt - kahvin vuoro vasta huomenna ...
Mukavaa torstaita kaikille ! Minulla se menee vielä lepäillen.

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista. Minäkin olen kotosalla flunssaisen esikoisen kanssa.
  Nuo mainitsemasi blogit ovat ekoja, joita olen lukenut, ihania molemmat.
  Valkoisellakin on kyllä montaa sävyä, pitääkin olla tarkkana, kun uuteen kotiin ostaa maalia. Siihen, mikä valkoisen sävy sopii parhaiten, vaikuttaa myös ilmansuunta, näin muistan jostain lukeneeni. Siis jos on sellaisista tiloista kyse, joissa on ikkunat.

  VastaaPoista
 2. Värisävyllä on väliä. Onnistunut valkoinen vessa teillä. Kaakelinsaumat kodinhoitohuoneessa on pahin erehdykseni paikka, niistä tuli liian vaaleat ja huoneen lattia on selvästi ruudullinen. Kaakeli on keskiharmaa ja sauma vaaleanharmaa. Värisävyjen valitseminen on vaikeaa! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Värillä tosiaan on väliä :). Myös valkoisella. Ennen sitä tuli aina ostettua se perinteinen "maalarinvalkoinen" ja sitten ihmeteltyä, miksi seinä näyttää likaisen harmaalta, vaikka piti olla raikas valkoinen. (Ja voin sanoa, että meillä sitä maalarinvalkoista oli aikanaan katosta lattiaan, kun muunlaiseen muutokseen ei ollut varaa silloin kun nykyiseen kotiimme 22 vuotta sitten muutettiin ja haluttiin peittää edellisten asukkaiden riemunkirjavat värit jollain :)).

  Kauniilta näyttää teillä. Ja toivottavasti myös paranet pian <3

  VastaaPoista
 4. ihan samaa mieltä kanssanne - huomaa, että en ole tämän kanssa yksin :) minulla lisää asiaa väreistä ja sävyista ja erehdyksistä ja uusista ideoista .. välillä on kyllä mennyt metsään, että rytisee. Onneksi nykyään on jo kertynyt kokemusta tässäkin :) mutta valmiiksi ei tulla remppajutuissakaan. Päiväunet on ihan parasta lääkettä tähän vaivaan :)))

  VastaaPoista
 5. Voi ei, vatsatauti on pahin kaikista! Pikaisia paranemisia. Valkoisella on väliä, liian harmaaseen vivahtava on ikävä ja myös liian kellertävä. Meillä paljon lankkuseiniä, myös pikkuvessassa ja oli se vaikeaa valita se oikea valkoinen. On kuitenkin ihan eri, mikä tasaiseen seinään tulisi. En kyllä enää muista mikä sävy valittiin, mutta sinun vessa näyttää ihanalta. <3 Parane pian. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos - kyllä tässä selkeästi tauti on voitettu - huomenna töihin ja sitten onkin viikonloppu :) tosin mieluimmin olisin ollut terveenä koko viikon...

   Poista