keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Nyt odotellaan syyslomaa... kaksi päivää vielä ja sitten.
Meillä se ei ole ihan loma - se on työloma;).. tarkoittaa sisällä ikkunoidenpesua loppuun - on vaiheessa! Varsinaiset työt ovatkin sitten ulkosalla:
Pihalla tapahtuu sitten senkin edestä. Takapihalla on viime päivinä jyllännyt kaivinkone ja kuormuri ja muutama osaava mies.. tästä varmaan laitan sitten kuvia kun projekti on valmis..
Tarkoittaa sitä, että pihamme saa uuden rakennuksen- rakennus ei ole itsessään uusi, mutta tälle pihalle se on sitä. Siinä on paljon tunnearvoa miehelleni ja iloitsen siitä itsekin.

Odotan lunta ,mutta sitä "jos saa toivoa" voisi tulla vasta kun olen saanut pihahommat valmiiksi.. sitten olisi ihana ,että  lumivaippa peittäisi kaiken ja valaisisi pimeät illat.

Tänä syksynä on tullut syysloma yllättäen -se vain yhtäkkiä on tässä. Johtuiko lie siitä kun ilmat olivat niin kauniita näin pitkään ja aivan upea ruska helli meitä näihin päiviin.

Onko osittain ollut syynä se ,että tänä syksynä on tapahtunut paljon mukavia uusia asioita ja motivaatiot ovat kohdillaan - kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Ainoa missä annan itselleni ison miinuksen on liikkumattomuus - :/...
Entinen "joka päivä juokseva" nainen on pikkuhiljaan muuttumassa sohvaperunaksi --- olen luvannut itselleni, että siihen on tultava muutos - huokaus- vannoa en voi mitään..lupailen vain.
Tunnen itseni, minun on koukutettava itseni uudestaan liikunnan iloon ja syysloma on siihen aivan mahtava mahdollisuus - sillä olen aina tykännyt lähteä lenkille aamulla ja sehän on arkena jokseenkin haasteellisempaa.. saapa nähdä miten käy- olen kuitenkin haastanut itse itseni nyt:))

Ystäväni tuumaili kun aloitti pilateksen ,että : on alettava pitämään huolta tästä savimajastaan ennenkuin se rapistuu ihan kokonaan... loistavasta sanottu ja niin totta...!!!
Minua ei nähdä missään ryhmäliikuntalajissa - en kertakaikkiaan koe oloani niissä kivaksi vaikka olen yrittänyt- minä pidän juoksemisesta... kävelykin käy- yksin tai seurassa, mutta omaan tahtiin ja omalla aikataululla - :D
Mutta nyt on vielä kaksi päivää töitä ja monenlaista askelta otettava ennenkuin voi lomaa tuulettaa.

Nauttikaa te joilla loma menossa ja nautitaan me joilla se tulossa :)2 kommenttia:

 1. Ystäväperheemme siirsi pihaansa vanhan pienen hirsitorpan ja rakensi siitä leivintuvan. Olen nähnyt sen viimeksi keskeneräisenä, mutta näytti kyllä tosi kivalta. Odotan kiinnostuneena postausta teidän piharakennuksesta!

  Meilläkin on syysloma kaksi päivää ja viikonloppu päälle. Ja tunnelma sen suhteen on ristiriitainen, pitäisi siivota talo ja raivata piha hyvään kuntoon talvea varten, käydä kylässä ja pyytää vieraita, käydä mökillä, lenkkeillä ja saunoa oikein ajan kanssa, lukea viimeinkin rauhassa aloitettua kirjaa, valmistella vähän työasioita ja tehdä huolella hyvää ruokaa ja nauttia sitä tunnelmallisesti koko perhe koolla.... stressihän tässä tulee....

  Joten ajattelin, että pitäisikö lopulta vain suoda itselleen neljä aikatauluttamatonta ja suorituspaineetonta lomapäivää - korkeintaan kyläillen ja vieraita kutsuen.... :-)

  Silläkin uhalla, että ajatuskin esim. teidän puhtaista ikkunoista herättää vanhassa valkoisessa talossa selvää kateutta!

  Mukavaa syyslomaa joka tapauksessa, missä tahansa merkeissä!

  VastaaPoista
 2. :) kyllä lupaan tänne postauksen mökin vaiheista...juuri mieheni harmitteli,että olisi niin tahtonut olla kotona kun se siirto tapahtuu, mutta juurikin sitten sille päivälle tulee sen sortin työjutut,ettei ole vara ottaa vapaata:(..toivotaan,että siellä joku käyttäisi kameraa..

  Mökin on aikanaan tehnyt mieheni isä,, se on hirsirakennus ja tehty perinteisellä salvomismenetelmällä. Ensin emme uskaltaneetkaan haaveilla sen siirrosta, mutta nyt se sitten taitaa toteutua. Toivotaan ,että kaikki menisi hyvin.

  Tuo kuulostaa hyvältä, ettet aikatauluta- katso mitä päivät tuo.. se on niin totta, että muuten voi käydä niin,että kun työt alkaa niin huomaa olevansa aivan rättipoikki vaikka oiskin ollut hauskaa...Yhtään ei se ikkunanpesu nappaa, mutta se on nyt kuitenkin semmoinen homma, että tämän emännän on se tehtävä;) ..
  Meillä pitempi loma, joten siinä on vähän aika itseään ruoskia;)
  Sinulla on muuten mielettömän kaunis koti :)
  Nautiaan lomasta - tehdään mitä jaksetaan ja viitsitään:)))

  VastaaPoista