torstai 17. lokakuuta 2013

Hassua - odottamani ensilumi tuli eilen illalla , enkä ole ottanut siitä yhtään kuvaa - illalla oli niin pimeää ja tänään en sitten vain ole muka joutanut.. 
mutta uskonpa, että näitä lumikuvia ehtii vielä tulla yllinkyllin.. ja tällä hetkellä ei kyllä voi lumesta enään puhua.. läntti siellä toinen täällä.

Tänään päätimme kuopuksen kanssa siivota - hän lähtee huomenna siskonsa luokse Jyväskylään ja muutenkin tahtoisimme huomenna tulla siistiin kotiin ... tässä sitä silti istuu koneella ja ei ole vielä saanut muuta aikaan kuin ruokailusta seuranneen väsyn - mutta laitanpa kuvia meidän sipseistä - suosittelen :Deli kyseessä on lehtikaali - tähän ei tarvita kuin öljyä ja mausteita mielensä mukaan...150 astetta ja 20 min.. puolivälissä käännellään ja sitten pois uunista ja nauttimaan...


Nyt sitten on sen: sanoista teoksi vuoro - eli matot kartanolle ja väkevät kahvit piristämään tätä jokseenkin mukavuudenhaluista naista...

Huomenna on jännittävä päivä - toivotaan,että mökin suhteen kaikki menisi hyvin. Meillä piipahtaa myös vieraita, joten loma voi alkaa:) 

Huomasin eilen illalla ennen unta jo kovasti sisustavani mökkiä - valkoiset lattia ja hirsiseinät..yllätys yllätys ..seinille ei tarvitse tehdäkään mitään - vain lattia kaipaa uuden maalin .. ja remppaa riittää mökissäkin - mutta pidetään se hauskana, ilman paineita.

1 kommentti:

  1. Täällä ei lumesta vielä tietoakaan, mutta kymää on. Tuuli menee luihin ja ytimiin asti...:)

    VastaaPoista