keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kärpäsestä härkänen ..Nyt on nukuttu mökissä - mikä kumma siinä on, että niiden paksujen hirsiseinien sisällä on niin hyvä nukkua. Vaikka ei meillä joudu sisällä talossakaan helteistä kärsimään - onneksi - siitäkin on kokemusta, mitä on yrittää nukkua helteessä.

Yöt ovat lämpimiä - varsinkin viime yö todella erikoinen - mittari pysyi +22 asteessa, vaikka kello lähenteli 23.00...oli ihana juoda iltatee terassilla ja kuunnella ja katsella kun taivaalla salamat välähtelivät ja kuului kaukaa vaimea jyrinä. (kunnes se ei sitten enää ollut niin vaimeaa ja oli hyvä aika painua pehkuihin).

Kesän ilmoissa ei ole ollut valittamista  - ei sitten yhtään... mutta tänä kesänä on ollut tavallista enemmän kärpäsiä - vaikka tässä ei ole lähimain navettaa tms. minkä luulisi houkuttelevan  ?! pienet kiusankappaleet ovat juuri niitä tyyppejä jotka livahtavat joka välistä taloon ja herättävät sitten aamuyöstä .. tai mikä pahempaan - sotkivat ikkunoita. Tänä kesänä minä olen ollut niihin todella kypsä. Ikkunoita on pesty - kyllä olen kiitollinen Kächeristäni <3 

Moni on valittanut sääskistä ?! onko teillä ollut niistä kiusaa..Meillä ei - tai siis eiliseen asti olemme selvinneet ilman niitä - ja nyt kun kärpäset tekevät muuttoa, tulee illalla sääsket. Onneksi vain illalla - päivällä olisi jo liikaa. En pidä mistään öttisistä ja siksi kait tästä sepustuksesta tuli nyt vähän tämmöinen .. on ihan hyvä sanonta : Kesä ja kärpäset :) Sitä se on ollut.

Olen ollut päivän Kalajoella (lempirantani) ja nyt on jo kiire suihkuun ja katsomaan teemalta leffa.

Ps. Annukka - meillä täällä maalla posti otetaan vähän kauempaa eli mennessä tai tullessa johonkin - ja huomaat varmaan ,että otin sen mennessä :) kiitos sinulle <3

8 kommenttia:

 1. Kärpäsiä on riittänyt täälläkin...sääsikiä ei täällä ole koskaan, eikä hyttysetkään ole tänävuonna kiusanneet...ainakaan viellä.
  Ihania kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kärpäsiä on täälläkin, mutta kiitos tuulisen rantatontin, meillä ei ole koskaan hyttysiä.
  Ihania kuvia sinulla. Tykkään varsinkin tuosta kynttiläkuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - se olikin kiva istua ja kuunnella ukkosen jyrinää(kynttiläkuva) - tuollaiset helteiset myöhäisillat ovat meillä niin harvinaista herkkua :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää tuo mökkimakkari..ja siellä on varmasti hyvä nukkua :) Kalajoen rannat niin tutut ja kauniit<3 Ensi viikon olen siellä mökillä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mitkä hirsiseinät! Nuo lakanat on ollut pienenä, mutta miksi en enää muista väriä? Maalla nukkuu parhaiten, mökillä nukun kuin tukki ja täällä kotona ihan koiranunta, koko ajan jotenkin osittain valveilla. Teillä on vaan niin kaunista. <3 Kivaa viikonlopun jatkoa Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 huomenna alkaa työt - mietin tässä, että miten siihen nyt asennoidun :D vähän on shokkiolo :))

   Poista