sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kotoilua ...
KOTOILU - mikä ihana sana :)

Omakotitalo elämää - se on sitä, että puuhat ei lopu ja se sopii meille.

En tarkoita, etteikö osattaisi huilatakin, mutta ei mahdottomasti - oikeastaan taidetaan rentoutua kun on sitä puuhailua - kuitenkin lomalla saa itse määrätä tahdin.

Välillä talo hiljenee ja kumpikin makaa sohvalla ja lukee kirjaa - ainoa ääni on sivujen kääntämisestä syntyvä kahina. . . perheen kuopus vetäytyy omiin oloihinsa...saattaa jopa kipaista pihan läpi "mökille".

Tuntee ihan kuinka akku lataantuu ja taas alkaa toivomaan ympärilleen säpinää...ja sitä on kyllä luvassa - vieraita ja sukua..yhdet sukujuhlatkin  tiedossa.

Noloa myös tunnustaa, että katsoin taas - huom. taas.. lempparileffani Minun Afrikkani. Miten ihmeessä elokuva voikaan kerta toisensa jälkeen imaista niin mennessään. Kirja on tullut tutuksi myös.

Pienoinen neiti, joka kuvissani vilahtaa lähti eilen äitinsä kanssa kotiin - nopea rutistus ja halaus ja taas mennään. Voi elämisen riemua tuossa iässä - ja jalan kepeää nousua. Paljonko muistan omasta elämästäni hiukan alle 5-vuotiaana ..välähdyksiä sieltä täältä.

Viikolle on luvattu aurinkoa - toivotaan ,että sitä tulisi koko Suomen täydeltä :)

Pakko myös tunnustaa, että onneksi olemme kovin kotoilu ihmisiä , sillä meillä on auto huollossa ja se tarkoittaa täällä maalla sitä ,että ollaan ikäänkuin saarroksissa ;) ..eli ei paljon mihinkään päästä, vaikka tahdottaiskin ... reippaat pari viikkoa ;) vähän on olo kuin Myrskyluodon Maijalla saaressaan - tämä tämmöinen nykyaikainen versio siitä :D


4 kommenttia:

 1. Kotoilu on parasta mitä tiedän♥ Ja hyvän kirjan kanssa vielä mukavampaa...onneksi mekin tykätään molemmat lukea...paljon..:)
  Aurinkoa ensiviikkoosi♥

  VastaaPoista
 2. Jostain sen luin, kun ikää tulee, "paras meno on peruuntunut meno." No luonnollisesti ei ihan aina näin, mutta kotoilua ei vaan voita mikään! Tämä viikonloppu on ollut rentouttavin naismuistiin ja hei tähän viikonloppuun muuten mahtuu myös autotallin siivous. Mutta muutoin kirjan lukua, kirjan lukua ja ulkoilua, aah.

  Ihania kuvia, kuten aina. <3 Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :) tuo sanonta ja sekin, että ei se kaikkeen päde, mutta aika moneen :) meillä oli juuri nyt sellainen reissu, että en kyllä tiedä miten olisin hajonnut jos se ei ois onnistunut, mutta muistan niitäkin peruuntumisia, että olin ihan onnessani kun sain jäädä kotiin - joten ...:) Muiskis sinne myös ja nautitaan kun aurinkokin taas paistaa - tosin aloitamme aurinkoisen viikon sisällä tapettihommissa ;) ei mitään järkeä .. taaskaan :)

   Poista