sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Vähänkö olen tänä kesänä ........


Tänä kesänä rakastanut ...!

Olen minä ollut kiukkuinen ja ärtynytkin ,(siis hei, -ihan tavallinen ihminen :)) mutta pääosin olen tuntenut rakkautta ja kiitollisuutta. . . huolenpitoa ja hellyyttä.

Kaikki kesät eivät ole veljiä keskenään. Pääosin ne ovat olleet hyviä, mutta tämä kesä on ollut jotenkin aivan ihana - johtuu varmaan siitä, että on ollut niin ihania ilmoja...jos ei lasketa kärpäsiä .... niitä riittää ...! 

 Meillä on vastustanut auton kanssa  ja se on määrännyt menoja - yksi reissu jäi auton takia tekemättä ja suunnattiin energiamme kotiin - saimme ystävältä hyviä apuja tapetointiin - (kumpikaan meistä ei ollut tehnyt sitä ennen) ja siitäkö sitten innostuimme :))  eli tuo viimeinen kuva on lainakuva ja kertoo siitä, että tämä tyyppi valvoo meitä tästä eteenpäin keittiössä ;) tapettia tulee vain yhdelle seinälle. Muut seinät ovat harmaita. Joku raja se pitää olla tuijotuksellakin. Vai mitä olette mieltä ;)?

Ja kuten varmaan jo näitte  kuvista - meillä ei pyssyyn tartuta tappamisen takia, (lue: metsästys ) mutta aina välillä miehet mittelöivät tarkkuutta tauluun ja perheen kuopus (17v) tyttö :) - sitten voittaa heidät ;) !!!

Niin, ja olen minä saanut ihan virallisesti miniän tänä kesänä - nuorempi poikani rekisteröi suhteensa ihanan Nataliansa kanssa - perhe senkun laajenee Chilen Santiagoon asti <3 7 kommenttia:

 1. Onnea koko perheelle <3 Ja minä sain vävyn tänä kesänä :) Kyllä ne ilmat vaan vaikuttaa, miltä se kesä tuntuu.Ainakin mun mielialaan. Ei sateiset ja kylmät kesät kyllä vedä vertoja auringonpaisteelle. Meillä on tänä kesänä ollut monia juhlia (itsellä ja vieraana) ja aina on sattunut aurinkoinen,lämmin päivä.Kyllä se vaan nostattaa juhlafiilistä.Kivat kesäkuvat<3

  VastaaPoista
 2. Onhan se ihan parasta hipsiä aamutuimaan kahvikupin kanssa ulos - tai haistella iltakosteuden aikaan metsän tuoksuja avojaloin pihamaalla- ei tähän talvella pysty..mutta onneksi on omat puolensa siinäkin - talvessa :)..juhlat on kivoja ja sitten on taas ihana rauhottua omiin oloihinsa ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea minjästä ja onnea nuorelleparille♥♥

  VastaaPoista
 4. Olen pahoillani Anne, etten ehtinyt lukea tekstiä, mutta kuvat pikakelasin ja näyttiväti ihanilta <3.
  Tulin vaan sanomaan, että sulle on viesti mun arvontapostauksen kommenttilootassa. Toivottavasti mieluinen sellainen..

  VastaaPoista
 5. Onnea pojalla ja kaikille, hieno uutinen. <3 Juu en kestäisi jos oma mies metsästäisi, vaikka hirvikantaakin pitää harventaa, en halua kuitenkaan, että mieheni on sitä harventamassa.

  Ihana valkoinen lattia ja tapetti! Teillä on aina niin kodikasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä kanssasi metsästyksestä - hyvä ,että toiset tekevät sen :) Ps. Kiitos :) <3

   Poista