lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesäloma !!!

Koulut loppuivat - ja se tarkoittaa meille kesälomaa.

Miten toiselta koulu voikaan näyttää .. se  arkinen työpaikka on yhtäkkiä niin juhlan humussa ... tutut ihmiset juhlavaatteissa- leveästi hymyillen.  Tutuiksi tulleet oppilaat muuttuvat hiukan ujoiksi - ja näyttävät niin toiselta - tytöt mekoissaan ja pojat kauluspaidoissaan.

Saimme myös viettää juhlaa rakkaiden kanssa - siskon pojan valmistujaiset kokosi sukua ja rakkaita yhteen.

Päivän lopuksi äidin pyynnöstä kävimme vielä isän haudalla... paikka minne kiire jää.

Kotimatkalla ihailimme pihlajan ja tuomien kukkia - laitoimme Sibeliuksen soimaan ja mietimme ääneen ,että nämä on niitä elämän tähtihetkiä. 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - vielä kun lämpö palais - ..jaksoi ihania ilmoja juurikin nämä kiireisimmät viikot - ja nyt jäätyy näpit pihamaalla :/

   Poista
 2. Oikein hyvää lomaa ja lämpimiä ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - niitä odotellessa ;) nyt on todella kylmä tuuli meillä.

   Poista
 3. Jihuu kesäloma, nautitaan kiireettömyydestä satoi tai paistoi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa puuhaa kyllä kotoa löytyy - mutta onneksi saa aikatauluttaa ihan itse ;) Nyt kylmyys rajoittaa vähän - mihin katosi ne ihanat helteet :/

   Poista
 4. Ihanaa ansaittua lomaa sinulle. Kyllä koulujen päättäjäiset ovat aina sellainen kesän merkki, joka nostaa tunteet pintaan. Tähtihetkiä myös lapsille. Meillä ainakin on ollut niin onnellista sakkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tässä on ihan ihmeissään, että miten nopeaa ne nuo talvet kuluvatkin - toisaalta ihan hirvittää -menis nyt ainakin kesä hitaasti :)

   Poista