torstai 9. kesäkuuta 2016

Onko lomatoiveita ? Ja mitä ne olisi ?

Olla perheen/ystävien kanssa - hoitaa kuntoa (juoksemalla) - nukkua kun nukuttaa - valvoa kun ei nukuta.

Yöunien karkaaminen ei haittaa nyt - talvella ei ihan niin yksinkertaista.. jokainen, joka nukkuu huonosti, tietää mitä se arjessa teettää.

En ole tehnyt listaa mitä tahtoisin - tehdään sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. Jotenkin ihan päällimmäiseksi nousee kuitenkin omasta kunnosta huolehtimisen - niillä eväin jaksaa syksyn ja talvenkin - näin ajattelen.

Viime talvi oli aikamoinen suunnanmuutos ..eli se ns. elämäntaparemontti, josta olen aiemmin maininnut ...! Huomaan, että sen vaikutus jäi päälle ja monia vanhoja laiskoja tapojani en tahdo takaisin.

Silti olen myös sitä mieltä, että hampaat irvissä ei kannata tätä elämää ottaa - rennosti ja itseään ja muita rakastaen - sanoi eräs joogaopettajani aikanaan - eikö tässä olekin itua ;)
Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Remottia kaipaisi minukin elämäni...nuutunut olo ei ole kiva, mutta en vaan saa itseäni niskasta kiinni, että saisin sen remontin aloitettua.
  Ruohonlekkuukaan ei ole enää hyötyliikuntaa....hyöty ajelua ehkä paremminkin..:)
  Ihania lomapäivä sinulle♥
  Ja kokemuksesta tiedän mitä, on olla huono nukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonot unenlahjat on kyllä kurja lisä - oikea ikälisä :(.. hyvin nukuttu yö on kuin lottovoitto. Tänä päivänä unettomuudesta kärsii myös nuoret ja se tuntuu kyllä aika rajulta - :/..! Onneksi pääsääntöisesti on kohtalaiset yöunet.

   Poista
 2. Näytät kyllä niin hoikkeliinilta ja onpas söpö ja pirteä pallopaita. Juu elämästä nauttien, mutta kuitenkin otteella. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kirppislöytö :) 7 kg sain tippumaan, joten oishan se kumma jos ei vähän näkyis, vaikka tärkeintä on ollut se, että se tuntuu :) ..olen verrannut kiloja voipaketteihin -ja niitä sitten ois aika paljon jos ne vielä roikkuis mukana ;) Ihanaa viikonloppua sinulle myös <3

   Poista