maanantai 9. helmikuuta 2015

Milloin minusta on tullut aamunvirkku ?

Tiedätte sen aamutunteen kun kello käy ja tavarat ovat vielä siellä sun täällä ja silmästäkin vain toinen meikattu ...!

Tänä aamuna minulla oli se olo ... sadattelin mielessäni, että miksi venyin niin pitkään sängyssä - olisin noussut heti kuudelta.

Rakkaimpani ihmetteli kiirettäni... 

Kunnes tajusin ... olin tuntia edellä ajassa - IHANAA!!!

Työaamu eikä kiirettä ... harkitsin lenkkiä ... jalka vihoitteli eilisestä - luovuin - mitä teen tällä ajalla :) päätin vain nauttia. Kynttilät ovat illalta - ihan näin rennoksi en heittäytynyt!

Tiedän, että tämä hehkutus on illalla jo ohi - varmaan  jo iltapäivällä - siksipä nautinkin siitä nyt.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille toivottaa tämä hajamielinen !


14 kommenttia:

 1. Sait 'ylimääräisen' tunnin päivääsi :-)

  VastaaPoista
 2. Aamut on parhaita hetkiä päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän aamuista - varsinkin vapaapäivän aamuista, mutta kyllä työaamutkin on ok- vaikka herätykset ovatkin kukonlaulun aikaan :)) mutta sitä on tässä pikkuhiljaan tullut iltauniseksi :) helpottaa kummasti.

   Poista
 3. Heti, jos mulle joskus käy työaamuna noin, piirrän tooooosi ison ruksin seinään :).
  Vapaa-aamuina sen sijaan tulee herättyä turhankin aikaisin. Ehkä se on vaan sitä, että kun tietää, että aamulla saa nukkua niin pitkään kuin haluaa, niin sitä nukkuu yönsä levollisemmin ja yhtenäisemmin, eikä sen takia aamulla niin väsytä.. En tiedä, mutta sen harvan kerran kun sitä on poikkeuksellisen aikaisin poikkeuksellisen virkeä ja lähtee esim. ennenaikojaan ulos, niin heti tuntee olevansa jotenkin niinkuin parempi ihminen :). Tai ainakin tajuaa, mistä kaikesta hienosta jää paitsi, kun aamulla venkoilee sängyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat on fiilikset - ja tämä tais olla minun ihan ensimmäinen työaamu, että heräsin näin aikaisin... näin virkkuna :D yleensä ne kyllä ajoittuu viikonlopuille:))

   Poista
 4. Kiireettömät aamut ovat ihania,päivän parasta aikaa :) Kello herättää aina pari tuntia ennen töiden alkua-yleensä herään jo ennen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me hypätään autoon vähän yli seitsemän ja kuudelta heräilen - olen aika nopea aamuisin, mutta juurikaan ennen kuutta en tahdo / jaksa herätä - siksi tämän aamuinen klo 5.00 oli aika aikaista.. . ja ylellistä.

   Poista
 5. Kyllä keho tietää milloin haluaa herätä.. Tosin paniikkiherätykset ovat kamalia ja sitten heräsikin turhaan liian aikaisin. :) Ihanaa että nautit ja ihania mukeja. Kutsun ukkoani rakas sanalla, en ukoksi laisinkaan. :<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paniikkiherätykset ovat kauheita :( .. ja jos meillä kävisi niin, se tarkoittaa, että kaikki 3 myöhästyttäis :( ! - minunkin rakkaimpani tuntee nimen rakas <3

   Poista
 6. Tuollainen hajamielisyyshän on pelkästään hyvästä ;). Kiireetön aamu on parasta, mitä tiedän. Ja hyvä, että päätit vain nauttia. Joskus tuntuu, että pitää koko ajan vaan olla suorittamassa. Että hienoa, jos vaan osasit olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä minä osaan olla -olen sellainen puuskatyyppi - välillä teen ja viimeisen päälle - sitten olen vain ;)

   Poista
 7. Kiirettömät aamut ovat ihania. Arkena sellaisia näkyy harvoin. Ainakin minulla. Mukavia tunnelmia kuvissa, piti katsastaa ne läpi monen monta kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihenpä ne sitten loppuivatkin :)) muut aamut olivat tyypillisiä nopeita aamuja - mutta voi se uusiintua tuollainen - sen verran olen aamuvirkustunut iän myötä :))

   Poista