perjantai 6. helmikuuta 2015

Maanantai ja perjantai !

VIIKOT VILISTÄVÄT VAUHDILLA - TUNTUU, ETTÄ ON VAIN MAANANTAI JA PERJANTAI JA SITTEN TAAS VIIKONLOPPU !

 Tai tältä se minusta tuntuu. On kivaa, että pimeä taittuu ja saadaan valoa lisää,  mutta ei ajan tarvitse juoksemalla mennä - kuitenkaan.
Nämä pienet ihanuudet maistuivat perheelle, mutta ei minulle - en ole koskaan oppinut tykkäämään näistä - en kuivakakuista(siis niistä mausteisista) , en maksalaatikosta , enkä rössyperunoista - enkä mistään sellaisesta missä on sisäelimiä... !
Sittenpä melkein kaikki muu maistuukin - joten en minä nirso ole - 
ai niin - enhän minä tykkää perunoistakaan !Johan Ludvig oli tortuista ihan eri mieltä - kerrotaan ,että hän söi näitä joka aamu ... punssin kera :) mikäpä siinä - kun vaimo Fredika kerran hänelle tämmöisen ihanuuden loihti. Eivät nämä pahoja voi olla kun vieläkin paikkansa pitävät. Minä vain en ymmärrä - tai minulla on huono maku.
Tämä tyyppi kyllä torttujen päälle ymmärsi ...  vahti niitä hievahtamatta kovalla puutuolilla - onhan se varmistettava, että ei ihan kaikki katoa ! 


 Tässä vaiheessa oli tuoli luovutettava muille - vahtiminen jatkui kyllä matkan päästä.


Kesällä olen tämän pöydän ääressä juonut kahvit ja katsonut kun perhoset kisailevat - tässä se nyt sitten odottaa, että saisi palvella ensi kesänäkin. 

Tänään paistoi pitkästä pitkästä aikaan aurinko ... ! 

Oikein rentoa perjantaita kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Ihan tosi mainio tuo koiran vahtimiskuva. :D Runebergit on kyllä mun herkkua, työkaveri osti mullekin sellaisen ja käski piut paut välittää herkkulakosta. Minähän tottelin! ;)

  VastaaPoista
 2. Katkesi nettiyhteys kesken, mutta jospa nyt onnistuisin vastaamaan. Minä kanssa ihastelin koirakuvaa. Piti oikein hieraista silmiä, että onko tuo kuva todellinen :D Runebergin tortut maistuivat minulle. Muistelen vieläkin yhden kaverin itsensä tekemiä, ne olivat niin hyviä. Aikaa siitä on vuosia ja taas vuosia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on todellinen :D poikani ja miniäni koira Eino :) aivan ihastuttava tapaus. Eino on ihan varma siitä, että kaikki rakastavat häntä :)).

   Poista