perjantai 20. helmikuuta 2015

Viikonloppu ..taasko ?

Takana kiireinen ja osittain väsyttäväkin viikko - ei tahdo tunnit riittää päivällä ja iltaisin on aika nuokkuva ja nuhjuinen emäntä - !

"Kevätväsymystä" tuumasi joku töissä - voi olla... loma ei tulee yhtään liian aikaisin...mutta vielä on viikko arkea jäljellä.

En valita - on monia joilla ei ole töitä - on pitkiä,yksinäisiä päiviä - en kadehdi.
Ei ole aihetta valittaa.
 
Tänään ei tarvinnut poiketa kukkakaupassa - viikko sitten ostamani kukkaset ovat vieläkin kauniita- lyhensin vain varsia ja vaihdoin maljakkoa- melkein kuin uusi perjantai -kimppu.


ja toihan posti Lantliv - lehden ... mikä herkku se taas olikaan..
niin kauniisti taitetut kuvat - ilo silmälle kannesta kanteen .. Onko tuttu teille ?


ja tässä vähän tilannekatsausta keleihin - ilman nastoja ei pystyssä pysy - ja kun niitä ei ole vielä tullut hankittua niin on vain pitänyt opetella kävelemään varovasti. Aikamoista töpöttelyä.

Viikonloppu lupaa ystäviä, teatteria, perhettä ... lepoa ja kotiaskareita ! Mitä sitä ihminen muuta tarvitseekaan := )

Oikein rentoa perjantaita - pysykää pystyssä pihalla !
15 kommenttia:

 1. Viikonloppu tuli kyllä taas niin nopeasti, mielestäni liiankin nopeasti. No tosin se meneekin nopeaa ko on niin paljon tehtävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirpale ...sillä tahtoo olla sama taipumus kuin arjellakin - pian ollaan taas maanataissa :) onneksi loppujen lopuksi parasta on tässä ja nyt <3

   Poista
 2. Lantliv imi muihin maailmoihin ja vielä jäi paljon herkuteltavaa! Hyvää viikonvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
 3. Meidän piha on näyttänyt samanlaiselta 'luistinradalta', mutta olen joka päivä hieman petkeleellä hakannut rikki jäätä, jonka olen sitten lapiolla kantanut alueelle, jossa ei talviaikaan kävellä.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Aah Lantliv omakin lempparini ja Seikkailukannu löytyy täältäkin, se on ihana. Eritoten ne pienet mustat piperrykset. <3

  Suloista viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 5. Lantlivistä tykkään minäkin, mutta en tilaa, koska olen lopettanut melkein kaikki lehtitilaukset ainakin joksikin aikaa. Minulle tulee Hus & Hem ja tykkään siitä vielä hiukan enemmän kuin Lantlivistä, koska en välitä vaate-ja meikkiartikkeleista joita Lantlivissä on. Muuten on kyllä mieleiseni lehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla myös tilaukset vähentyneet - tämä ainoa tällä hetkellä. Minua nappaa juurikin taitto ja taidokkaat kuvat ja siinä olen kanssasi samaa mieltä, että ne vaatejutut ei niinkään- tosin nekin ovat taidokkaita ..ja makuuni. Hus & Hem on minulle ihan outo lehti..pitääpä kurkistaa..

   Poista
 6. Minäkin yritän ajatella niin, ettei ole aihetta valittaa, kun on kiva työpaikka, vaikka kiirettä pitäisikin. Mutta kyllähän se on valitettavan tosi, että monessa paikassa työntekijöitä vähennetään ja jäljelle jäävillä työmäärä kasvaa.
  No, onneksi loma on edessä ja kyllä tuon valin lisääntyminenkin auttaa jaksamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kylläpä se näin tahtoo olla .. :/. Lomat ovat kyllä aina ihan ajallaan :)) ajatuskin, että lomaa ei olisi väsyttäis kyllä paljon enemmän ;)

   Poista
 7. Tuo lehti ei ole minulle ennestään tuttu, mutta kauniita kuviahan tuosta kieltämättä näkyy löytyvän...

  Kauniit ja herkät nuo kukkaset. Suuresti tsemppiä viimeiseen työviikkoon :)

  VastaaPoista