tiistai 26. elokuuta 2014
Viikonloppu oli yhtä hulinaa - kameran muistikortti on täynnä toinen toistaan ihanampia kuvia - kaikista tärkeistä ihmisistä ja hetkistä. 

Meillä juhlittiin perheen kuopuksen rippijuhlaa. Sain kokea mitä on kun porukalla tehdään. . . kun juhlia edeltävältä päivältä saimme kuopuksen palautteen " ihanaa kun kaikki vain nauraa ja hulluttelee" - niin - siinä ois ollut hulluttelut kaukana jos olisi yrittänyt yksinään selvitä. Sen aika on ohi. Tämäkin on taito oppia -ottaa vastaan apuja. Toivottavasti osaan myös itse auttaa.

Laittaa miettimään, että miten kiitollinen sitä saakaan olla kaikista näistä rakkaistaan ja läheisistään ...! Nyt ei ole muuta lisättävää - on vain hyvä olla - se riittää vallan mainiosti taas pitkälle.

Ulkona on syksyistä - sekin tuntuu hyvältä. 


6 kommenttia:

 1. Ihana hyvän mielen postaus. Se yhdessä tekeminen on usein tosi kivaa, vaikka ensin miettii, viitsiikö sitä apua pyytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - ja kyllä kannattaa pyytää apuja :) sen opin.

   Poista
 2. Onnea kuopukselle♥ Kyllä perhe on vaan niin parasta♥

  VastaaPoista
 3. Minkähän takia avun pyytäminen on niin vaikeaa - varsinkin miehille? Kun toisaalta, jos joku pyytää apua, niin mielelläänhän sitä auttaa. Porukalla ne parhaat juhlat syntyvät.

  VastaaPoista