keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kalajoki


"Ynnäystä" kuluneesta kesästä : ensin se alkoi kuin "painajainen" - kylmä kesäkuu oli sitä. Sairastumisia ja kuolemaa. 
Pyörremyrskyä - purje oli kovilla tässä paatissa.

- selvittiin -

Jossakin välissä heinäkuuta se alkoi helpottamaan - tai muistan sen aamun - 18.7. heräsin ja pitkästä aikaan tuntui hyvältä - kaikki aiheet mistä olla kiitollinen tuli mieleen. Siitä eteenpäin on tuntunut siltä.... kiitolliselta.

Eikö se niin menekin -että lasi on joko puoleksi tyhjä tai puoleksi täynnä...! Saatan jo toistaa itseäni, mutta laitoinpa kuitenkin nämä tähän.

Kesä on myös antanut "kesää" 


Rentoudun tekemällä -  ei tarkoita, että olisin yltiöahkera - en ole - olen aivan todella hyvä myös laiskottelemaan.. mutta pidän siitä, että on puuhaa  -mikäli se jotenkin vain koskee remppaa ;)  Alla yksi tämän kesän mieluisimmista puuhista - oven vahaus :)


 

Mutta se rempasta - eilen meidän perhe lähti Kalajoelle :

Minulle kesät Kalajoella ovat tuttuja "entisestä elämästä" - johtuu siitä, että lasteni isä harrasti surffausta.  Useampi piknikpäivä on siellä vietetty. 

Lapsenakin sain tätä huvia kokea - Kalajoki on tuttu. Myös se opin,  että sinne ei mielestäni kannata lähteä ellei ole kunnolla kuuma - aina käy tuuli sen verran.

Eilen oli ihanteellinen päivä - tuuli ja kovaa - mutta tuuli oli lämmintä -suorastaan kuumaa.
Helppoa on kävellä mereen - missään vaiheessa ei iho nouse kananlihalle.

Perheen kuopus sai parhaan ystävänsä mukaan ja vedessä viihdyttiin kauan - tässä vain se pieni hetki kun otetaan "happea" ja taas mennään.Toisetkin jalat kertovat, että myös rakkaimpani sai sinne kaverinsa :) mukavia kohtaamisia ,aika yllättäen.
 Siellä todella tuuli - meidän köpönen varjo raukka sai kunnolla kyytiä ... samaa ilmiötä on tapahtunut myös kotiterassillamme (vaikka siellä olevat ovatkin ihan eri sarjaa kuin tämä hiekalla lentävä)- olen alkanut kaipaamaan ihan muuta kuin näitä päivävarjoja - tahtoisin sellaisia  purjemarkiiseja, jotka varmasti ovat kiinni ja pysyvät - ja miten kauniilta ne näyttävätkään. Millaisia kokemuksia teillä muilla niistä on ?Minulla on muutama muukin kirja kesken, mutta tämän Tri Eben Alexanderin kirjan: totuus taivaasta aloitin myös..  mielenkiintoinen - suosittelen. 

Elämä on kummallista - ja sen jälkeen varmasti vielä kummallisempaa. Ei voi tietää.


Ylihuomenna alkavat työt - ja huomaan ,että olen valmis. Näin se menee - onneksi.

9 kommenttia:

 1. <3 niin selvittiin. Elämän värit on nyt kirkkaammat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö olekin kumma juttu - ei mitään niin pahaa, ettei siitä seuraa myös paljon hyvää. Ja sitä Jukka pojan -kiitollisuutta _;)

   Poista
 2. Eipä olekkaan pitkään aikaan tullut Kalajoella käytyä...:)

  VastaaPoista
 3. Ei niin huonoa, ettei jotain hyvää. Onneksi kaikki mennyt parhain päin. Hyvää syksyä teille.

  VastaaPoista
 4. Niin kai se on, että elämä ottaa ja antaa. Ihanaa, että nyt on jälleen valoisaa.
  Kalajoki ei olekaan minulle tuttu, Yyterissä tulee käytyä kerran kesässä.
  Onpa muuten kaunis ovi.

  VastaaPoista