sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mitä hirvitystä sinä kannat kotiin ?

Perheen kuopuksen suora kysymys ? mitä hirvitystä sinä kannat kotiin ???

Hirvipä hyvinkin - hyvin kuollut ja hyvin vanha - kaivettu lapsuuskodin liiteristä pölyn alta - ei tapettu minun seinääni varten.. tarina ei kerro onko jonkun muun seinää varten.
Rakkaimpani tuumasi, että ei olisi uskonut, että minä tahdon sarvet seinälle - en minäkään - uskallan väittää, että silmä on niihin tottunut sisustuskuvista ja olen alkanut pitämään niistä.

Olen fiilistellyt uuden ystävältäni saadun kirjan parissa - pakko vilauttaa tännekin muutamia kuvia .. Miten hän osasikaan osua oikeaan - olen ahminut sitä lähes seisaaltaan ... ... nyt se on käyty kannesta kanteen ja voin suositella...!
Syksystä kertoo myös se, että huomaan viipyileväni lehtien parissa taas pitempään ... uusi Divaani oli  mielestäni täynnä kaikkea ihanaa ...


  Tässä kodissa näkyy rakkaus Ranskaan ... 

Minusta myös se, miten hallitusti osataan kesyttää tämmöinen määrä tavaraa - ja silti se hivelee silmää...

Huomaan myös, että minua myös miellyttää sisutustyylit Tanskasta ... jotenkin niin rennolla kädellä tyylikästä...!

Vain ne ymmärtävät "huokailuni" jotka ahmivat sisustuslehtiä :) 

Viime yönä oli pakkasta - aamu oli kylmä - nukuimme pihamökissä ja siellä hirsiseinien sisäpuolella lämpimän peiton alla kylmää ei tarvinnut tuntea - aamukahvit juotiin terassilla ja siellä oli selkeästi raitista - oli ihanan ylellistä silti kaivautua viltin sisään ja tietää, että tänään kaikki ohjelma on itsestämme kiinni.

Kahvimukista nousi höyry ja helteinen kesä tuntui olevan kaukana. 
Pienessä kylässämme oli markkinat eilen ... sen myötä saimme kotiimme sukua - ja päivä oli sekä vilkas, että kiireinenkin - nyt ei ole enään. Tänään tehdään mitä tahdotaan ... 

Osa pihasta on jo  saanut syyslannoitetta ja pienet syksyyn liittyvät puuhastelut jatkuvat viikolla. . . 
oikeastaan välillä haaveilen lumisateesta ...! ja pakkasen tuoksusta.

Suomessa ihan parasta ovat vuodenajat.
8 kommenttia:

 1. Siis jo pakkasta???!!! No ei täällä sentään viellä..:) Ymmärrän hyvin huokailusi...ja nuo sarvet vaan ovat niin hienot, että!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)) niin minustakin :)) -1 maassa ..eli aika vähän, mutta kuitenkin :) tuoksui aamulla niin syksyiseltä ...!

   Poista
 2. Ihania hetkiä sisustuslehtien parissa, haaveilu on niin kivaa ja ideoiden napsiminen. Kyllä, vuodenaikojen vaihtelu on ihanaa. Toivottavasti saadaan kunnon syksy, kuulas ja kirpeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lupasi kauniita päiviä viikolle - kuulemma viikonloppuna alkaa sitten kunnolla kylmeneen -kummallista, että nyt se kylmä tuntuu paremmalta. Johtuukohan siitä, että oli niin sadunomaisen kuumaa pitkään.

   Poista
 3. Minulla on lainassa tuo samainen kirja. Se on ihana. Nyt alkasi kyllä tehdä mieli tuota Divaania. Nykyään annan itselleni luvan ostaa lehden karkkien ja muiden herkkujen sijaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein - menee varmasti turhempaankin kuin sisustuslehtiin :) Divaani oli nyt oikein herkku numero, aina ei ole. Kirja on puolestaan juurikin oikea aarre - sen johdosta olen nyt tilaamassa kirjaa : Pentti Pietarilan: rakennusten värit ja koristetyylit ;) näin se menee...:)

   Poista
 4. Oi, nuo sarvet. Tykkään niistä ja samalla ihmettelen missä vaiheessa minä olen oppinut sarvista tykkäämään :). Hyvä luettava on aina iso ilo. Mahdollisuus matkata hetkeksi muualle. Iloa viikonloppuusi toivottaa uusin lukijasi :). http://nainentalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista