sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kuvittelin, että en tänne ihan heti ehdi tulla ... mutta toisin kävi :)

Sunnuntaipäivä, johon on mahtunut monta asiaa - surullista ja iloista. 
Jälleen kerran on todettava, että elämä on hyvin arvaamatonta. 

Tänään olemme myös seurustelleet vieraiden kanssa - kiireetöntä yhdessäoloa - on ihana kattaa ulos kahvit ... oikeastaan elämä on siirtynytkin ulos. Talossa sisällä ei oikein kotityöt maistu. Kaikki mikä kiinnostaa on pihalla :) Hyvä näin ... talvella ehtii kyllä nököttää sisätiloissa.

Olen myös kulkenut kameran kanssa ... ja haaveilen edelleen järkkäristä. Uskon, että se  jonain päivänä ei olisi enään haave. . .

Seuraavankin yön vietämme mökissä... kuopus kotiutuu huomenna ja tuo ystävänsä mukanaan. Se tietää sitä ,että me muutamme taloon ja nuoret valtaavat mökin. Voin vain kuvitella miten mukava oma rauha heillä siellä onkaan. Tästä on tullut lempipaikkamme - ja nyt kun illat hämärtyy me kuuntelemme kurkien huutoja - pellolle nousee usva ja luonto näyttää kauneuttaan. . . ! Remppa on vaiheessa - lattia odottaa ensi kesään ja listoilla ei ole kiirettä. 
Sävyn olen jo valinnut ... Retromekko, joka mahtui minulle joskus on nyt liian tiukka - miten ihmeessä ne nuo vaatteet ullakoilla kutistuukin niin ;)
Pihlajanmarjat kertovat meille lähestyvästä syksystä ... toivon paljon kuulaita kauniita päiviä - 6 kommenttia:

 1. Tulipa nostalginen olo tuosta mekosta. Muistan kun käytin sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jossakin on valokuva missä esiinnyt meidän olkkarissa tuo mekko päällä - lauloit siskosi kanssa Juhalle ja Raijalle :)

   Poista
 2. Mukavan näköistä, retromekko on ihana! Kuistilla on varmasti tunnelmallista istuskella nauttimassa ympärillä olevasta luonnosta, kuunnella eläinten ääniä ja keskittyä ihan vain hetkeen siinä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja yöunet siellä ovat ihan omaa luokkaansa - pitäiskö kokeilla talvellakin jos unettomuus vaivaa :)))

   Poista
 3. Ihanat keinutuolit!! Haaveissa on moinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niissä on tänä kesänä istuttukin :) ihmeen rentoa puuhaa :))

   Poista