sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

LOMA vetelee viimeisiään ja mieli alkaa pikkuhiljaan kääntyä arjen haasteisiin …

Hyvin on levännyt olo, joten uskoisinpa, että kyllä taas jaksaa.

Mietin, että oli hyvä käydä lapissa mutka, sai vähän makua talvesta… Täällä kun ei oikein tiedä lumesta mitään.
En jaksa hehkuttaa vielä kevättä kun kalenteri näyttää vasta maaliskuun 9 päivää… !
Tähän aikaan vuodesta keittiön ikkunasta on näkynyt hanget ja nyt paljasta peltoa …. hämmentävää. En ole elänyt koskaan vastaavaa maaliskuuta…. enkä ylipäätään näin lauhaa talvea.

Nyt jää välistä kokonaan ilo siitä kun lumen alta paljastuu maa ja alkaa tuoksumaan keväältä - toisista kauhea haju - minusta ihana. Muistan vieläkin sen tunteen kun sai kaivaa twistinarut ja hyppynarut esiin --- :) ja siitä on jo aika tovi aikaa :)

Nyt maa on ollut paljas lähes koko talven ja tällä hetkellä piha näyttää samalta kuin ennen vappua - !
Mutta mitäpä tätä ihmettelemään.. näillä nyt mennään -toivon vain, että tämä ei ole ihmisten aiheuttamaa!  -  pelkään, että on. Ainakin osittain.

Mutta nyt on tämmöinen talvi ja toivon lämmintä kevättä sitten kun sen aika.
Muutamia räpsyjä vielä kuluneelta viikolta..


7 kommenttia:

 1. Mitä teidän pöydälle on tapahtunut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensin vaha pintaan ja sitten hioin sen :) päälle öljy - :)

   Poista
  2. Voi sun kans.. Hymyilyttää miten sulla vaihtuu nuo pintojen värit tihiään :) mää vaihtoin makkarissa järjestystä tänään, kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Niin kuin jo mun blogissa sanoit, niin yhteiset on ajatukset tästä vuodenajasta. Jos joku osaisi varmasti sanoa, että tää on poikkeus ja talvet tulee takas, niin mikäpä siinä. Lohduttavaa, että joku muukin ajattelee samoin, kun useimmat taitaa olla vaan tyytyväisiä, kun on näin lämmintä.
  Kivoja kotikuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Minä en oikein ole ymmärtänyt tätä kevään hehkutusta… ei vielä ole kevät..vaikka kuinka aurinko paistaa ja luonto oikkuilee(tai mitä nyt sitten onkaan) niin ei se voi vielä kevääksi muuttua maaliskuun alussa - kyllä aion ihan maltillisesti ainakin kuukauden odotella :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Siileistä tuli mieleen, että aamulla nähtiin jo "meidän" siili pihalla...herännyt jo talviunestaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä siiliä - ovat varmaan eläimetkin ihan ihmeissään…! Meitä huvitti kun joutsenpariskunta lensi kovaa kyytiä etelästä pohjoiseen - olivat varmaan kääntyneet takaisin ja miettivät,että mitä ihmettä !

   Poista